Follow us

Ακολούθησε το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη για να ξεχωρίσεις ως καλεσμένη σε βάφτιση

Η stylish εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη σε βάφτιση θα σου δώσει στιλιστική έμπνευση.

Ελένη Μενεγάκη NDP

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να επέστρεψε στην πόλη μετά τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, αλλά και το tour στο Ιόνιο. Η ίδια φρόντισε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής της ανάπαυλας να δημοσιεύσει πολλά στιγμιότυπα από τους προορισμούς της κρατώντας ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Η παρουσιάστρια τώρα έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της για να ξαναβρεί του ρυθμούς και να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα της λίγο προτού ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική χρονιά. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε η Ελένη Μενεγάκη είχε την ευχαρίστηση να παρευρεθεί στη βάφτιση του γιου ενός φιλικού της ζευγαριού, πιο συγκεκριμένα της προσωπικής της hair stylist, Κατερίνας Λούβαρη.

Loading...

Η stylish εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στη βάφτιση την έκανε να ξεχωρίσει

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε ένα μικρό άλμπουμ από τη βάφτιση στην οποία ποζάρει χαμογελαστή με φίλους, το ζευγάρι αλλά και το παιδί. Τις φωτογραφίες συνόδευσε με την εξής λεζάντα: ''Να σας ζήσει Κατερινα και Χρήστο ! Και το όνομα αυτού Κωνσταντίνος ! Πρώτη φορά σε βάφτιση που το μωρό δεν έκλαψε ούτε μια στιγμή ! #eleni @katerina_louvari @sir_stathis @magdaanast''. Αυτό βέβαια που ξεχωρίσαμε εμείς ήταν οι στιλιστικές επιλογές της.

Loading...

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Ελένη Μενεγάλη προτίμησε ένα απλό αλλά ιδιαίτερο φόρεμα. Πρόκειται για ένα μάξι σχέδιο με φλοράλ print και διάφορες έντονες αποχρώσεις που αναδεικνύουν το μαύρισμά της. Το φόρεμα φέρει halter λαιμόκοψη και αέρινη σιλουέτα, ώστε να διατηρήσει την άνεσή της χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο στιλ της. Το look της ολοκληρώθηκε με μία ψάθινη τσάντα ώμου με χρώματα, που ταίριαζαν με το φόρεμά της, και τα αγαπημένα της κοσμήματα. Η ίδια σίγουρα ξεχώρισε με την απλή αλλά κομψή εμφάνισή της ανάμεσα στους καλεσμένους. Μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμά της για να παρευρεθείς σε μία αντίστοιχη εκδήλωση και να ξεχωρίσεις με την εμφάνιση σου για όλους τους σωστούς λόγους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ