Το styling trick της Αθηνάς Οικονομάκου για να φορέσεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα το φθινόπωρο

Ο στιλιστικός συνδυασμός της Αθηνάς Οικονομάκου είναι ό,τι πιο φθινοπωρινό έχουμε δει.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το ξέρουμε πως όσο και να πλησιάζουμε το φθινόπωρο, εσύ θα μετράς ακόμα καλοκαιρινές μέρες και μετά την 31η Αυγούστου. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να ξεκινήσουμε τη μετάβαση στην επόμενη σεζόν και τα βήματα μας θα ακολουθήσει και η γκαρνταρόμπα. Προτού βιαστείς να βγάλεις από τα βάθη της ντουλάπας σου όλα τα ζεστά και μεταβατικά ρούχα, πρέπει να ρίξεις μία καλή ματιά στα καλοκαιρινά κομμάτια και όσα έχουν τη δυνατότητα να σε συνοδεύσουν στις πρώτες φθινοπωρινές εβδομάδες. Άλλωστε, στη χώρα μας ο καιρός παραμένει ζεστός για μεγάλο μέρος της επόμενης εποχής και έτσι μπορείς να αξιοποιήσεις τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά ρούχα. Ένα από αυτά είναι το αέρινο φόρεμά σου, το οποίο εμπιστεύτηκες για πολλές άψογες εμφανίσεις όλο αυτό το διάστημα. Μπορούμε να σε ενημερώσουμε πως αυτό το φόρεμα έχει στιλιστική ευελιξία και θα το φορέσεις και την επόμενη σεζόν σύμφωνα με την Αθηνά Οικονομάκου.

Πώς θα φορέσεις το καλοκαιρινό φόρεμα σου κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζει στιλιστική έμπνευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έχει πάει σε άλλο επίπεδο το styling. Η ίδια πειραματίζεται αρκετά μαζί του, καθώς λατρεύει τη μόδα. Έχει δημιουργήσει δύο fashion brands, ένα με κοσμήματα και ένα με ρούχα, οπότε είναι η ιδανική fashionista για να μας δώσει στιλιστική έμπνευση.

Σε μία ανάρτηση της από τις διακοπές της η ίδια φόρεσε ένα μαύρο μάξι φόρεμα, με μακρύ μανίκι ''V'' λαιμόκοψη, cut outs και διάτρητες λεπτομέρειες με έναν πολύ φθινοπωρινό τρόπο. Η ίδια το συνδύασε με μποτάκια κάνοντας τη διαφορά. Πρόκειται για ένα εύκολο style combo, που θα σου δώσει την ευκαιρία να φορέσεις το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φόρεμα και το φθινόπωρο. Μπορείς να προσθέσεις καλσόν, κορμάκι και ένα πανωφόρι για να το προσαρμόσεις στις καιρικές συνθήκες και είσαι έτοιμη για την επόμενη σεζόν