Follow us

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα παπούτσια τάση της σεζόν

Τα παπούτσια της Βίκυς Καγιά θα σε αναδείξουν στην πιο ενημερωμένη και άνετη fashionista.

Βίκυ Καγιά NDP Photo Agency

Σιγά σιγά όλοι και όλες επιστρέφουν στην καθημερινότητα και τους ρυθμούς της, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πληθαίνουν. Ακόμα και οι celebrities άφησαν τα ελληνικά νησιά και τις διακοπές για να επιστρέψουν στα τηλεοπτικά πλατό λίγο προτού ξεκινήσει η νέα σεζόν. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Βίκυ Καγιά, την οποία θα θαυμάζουμε σε δύο εκπομπές, το ''Shooping Star'' και το ριάλιτι ''Greece's Next Top Model''. Η ίδια έχει ένα βεβαρημένο πρόγραμμα, όμως, φαίνεται να το διασκεδάζει. Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε με χαρά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα φωτογραφικό άλμπουμ από τα γυρίσματα του ''Shopping Star'' και όπως ήταν αναμενόμενο τη δική μας προσοχή κέντρισαν τα παπούτσια της.

Τα παπούτσια της Βίκυς Καγιά θα σε αναδείξουν στην πιο ενημερωμένη και άνετη fashionista

Η Βίκυ Καγιά έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στη βιομηχανία της μόδας είναι το κατάλληλο άτομο για να προσφέρει tips και έμπνευση πάνω στο στιλ της επόμενης σεζόν. Δεν μας προκάλεσε, έτσι, εντύπωση όταν την είδαμε να φοράει τα παπούτσια τάση της φθινοπωρινής σεζόν. Ο λόγος για τα mules με την ανοιχτή φτέρνα την τετράγωνη μύτη, που φέρουν μαύρη απόχρωση.

Loading...

Μην ξεχνάς πως φέτος στις πρώτες θέσεις των τάσεων της σεζόν βρίσκουμε τις μπαλαρίνες στην πιο αυθεντική τους εκδοχή, που φέρουν μέχρι και τα κλασικά λουράκια των ballet flats. Τα παπούτσια της Βίκυς Καγιά, αν και είναι ξώφτερνα, φέρουν την τετράγωνη μύτη των πουέντ και έτσι υιοθετούν με έναν πιο ώριμο τρόπο την κοριτσίστικη τάση των μπαλαρίνων. Το σχέδιο τους θα σου λύσει τα χέρια στο καθημερινό ντύσιμο, καθώς είναι ευέλικτα, για να τα συνδυάσεις με κάθε σύνολό σου, άνετα, για να περπατάς όλη την ημέρα, και πάνω από όλα είναι stylish. Η Βίκυ Καγιά, μάλιστα, τα φόρεσε αρκετές φορές και με διαφορετικά σύνολα, όπως θα δεις στις φωτογραφίες της.

Αφού φέρουν την ψήφο εμπιστοσύνης της, σίγουρα αξίζουν και τη δική σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ