Follow us

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε τα dad shoes που θέλουμε να φορέσουμε και εμείς

Ένα διαχρονικό σχέδιο που αποπνέει κομψότητα και στιλ.

Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει πώς να ντυθείς στις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου NDP

Η Φαίη Σκορδά μάς έχει συνηθίσει σε άκρως θηλυκά looks. Λατρεύει τα κοριτσίστικα χρώματα, τα φορέματα και τις φούστες και δύσκολα θα την συναντήσουμε χωρίς κάποιο ζευγάρι γόβες στα πόδια της. Εξαιρέσεις, όμως, γίνονται και η Φαίη Σκορδά έκανε την πιο στιλάτη. Η παρουσιάστρια φόρεσε τα πιο ''μπαμπαδίστικα'' παπούτσια και η αλήθεια είναι πως μας άρεσαν πολύ.

Τα dad shoes που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην καθημερινότητά της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις λίγο προτού ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν. Η ίδια όλο αυτό τον καιρό κρατούσε ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για όσα έκανε και φορούσε στις διακοπές της. Την ίδια ενημέρωση διατηρεί και τώρα, στην επιστροφή της στην πόλη. Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ και έχει νέο look, που έρχεται σε αντίθεση με όσα μας έχει συνηθίσει.

Όπως θα δεις στις φωτογραφία, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε την παρακάτω ανάρτηση στην οποία είναι αδύνατο να μην προσέξεις τα παπούτσια της. Η ίδια φοράει ένα λευκό T-shirt, ένα loose ψηλόμεσο σορτς σε μπεζ απόχρωση και τα παπούτσια, που φορούν οι μπαμπάδες μας. Πρόκειται για τα πιο κλασικά μοκασίνια, τα boat shoes, τα οποία αποπνέουν διαχρονική κομψότητα και αβίαστο στιλ έχοντας ταυτιστεί με την ιστιοπλοΐα. Μπορεί για χρόνια να ήταν μέρος της ανδρικής γκαρνταρόμπα, τις τελευταίες σεζόν, όμως, βρίσκουν τη θέση τους και στις γυναικείες.

Loading...

Είναι μία ιδιαίτερη επιλογή παπουτσιών που θα ανανεώσει το look σου. Ο δυναμισμός του σχεδίου είναι ιδανικός για ένα casual look με πρωταγωνιστή ένα τζιν και ένα μαρινιέρα τοπ. Μπορείς να δημιουργήσεις πολλά σύνολα μαζί τους κερδίζοντας τις εντυπώσεις, ενώ και η στιλιστική πρόταση της Φαίης Σκορδά είναι κατάλληλη για μία casual chic εμφάνιση. Τα μοκασίνια και τα loafers είναι ούτως ή άλλως ανάμεσα στις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν και η boat shoe εκδοχή έχει το περισσότερο στιλ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ