Follow us

Στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου χρειάζεσαι τα αγαπημένα παπούτσια των fashionistas

Άνετα, ευκολοφόρετα και απολύτως κομψά, τι άλλο μπορείς να ζητήσεις από το ιδανικό φθινοπωρινό παπούτσι;

Στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου χρειάζεσαι τα αγαπημένα παπούτσια των fashionistas Splash News / Ideal Images

Αυτές οι εβδομάδες είναι οι καλύτερες για να ξεκινήσεις σιγά σιγά να οργανώνεις την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα. Βρισκόμαστε ουσιαστικά μία ανάσα πριν από το φθινόπωρο και χρειαζόμαστε σίγουρα μία στιλιστική ανανέωση. Φτάσαμε σε ένα σημείο κορεσμού -θα λέγαμε- με την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα και η προσοχή μας έχει στραφεί σε όσα θέλει να μας διδάξει η μόδα για την επόμενη σεζόν, εκείνη του Φθινοπώρου/Χειμώνα '22-23. Ανάμεσα στα αγαπημένα ντένιμ, τα must have πανωφόρια, τα vintage κομμάτια που επιστρέφουν πιο ανανεωμένα από ποτέ και τις φρέσκες τάσεις, εμείς εστιάσαμε στα παπούτσια και πιο συγκεκριμένα σε ένα σχέδιο, που επιστρέφει για μία χρονιά πιο δυναμικά από ποτέ. Ο λόγος για τα loafers, τα υποδήματα που ταυτίστηκαν με το σχολικό στιλ, το φοιτητικό και τους βιβλιοθηκάριους.

Loading...

Τα loafers είναι τα αγαπημένα παπούτσια των fashionistas και φέτος θα τα φορέσεις και εσύ

Η μόδα τα τελευταία χρόνια τα έχει επανασυστήσει και μας προτρέπει να τα φορέσουμε και αυτή τη σεζόν. Θεωρούνται must have και δίνουν το παρών στις πιο κομψές εμφανίσεις. Οι fashionistas τα λατρεύουν και κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα δεν τα αποχωρίζονται. Η chunky εκδοχή τους με τις μεταλλικές λεπτομέρειες είναι αυτή που προτιμάται πιο πολύ με τα σχέδια της Prada και της Louis Vuitton να γίνονται ''it'' την προηγούμενη σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα είναι οι δύο οίκοι που θα επικρατήσουν στα loafers και φέτος.

Θερμή υποστηρίκτρια τους είναι η Bella Hadid, η οποία τα φόρεσε και το καλοκαίρι. Από την άλλη πλευρά, βλέπουμε τα loafers στις εμφανίσεις των γυναικών που φημίζονται για το ανεπιτήδευτο στιλ τους, τις Γαλλίδες. Τα loafers συνδυάζονται με κάθε λογής look, θα τα φορέσεις με το αγαπημένο σου office κοστούμι αλλά και τις φούστες σου, με το τζιν αλλά και το φόρεμα, με ένα casual look αλλά και με ένα πιο fancy. Τα loafers είναι το ένα σχέδιο παπουτσιού που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα της.

Στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου χρειάζεσαι τα αγαπημένα παπούτσια των fashionistas
Loading...

Shop the trend

Loafers με τρακτερωτή σόλα και καστόρινη υφή, Tsakiris Mallas

Loafers με shinny φινίρισμα, Zara

Loafers με τρακτερωτή σόλα, Envie Shoes

Loafers με τρακτερωτή σόλα, Haralas

Δερμάτινα loafers, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ