Follow us

Το μαύρο σεμιζιέ φόρεμα της Zara που θα πρωταγωνιστήσει στις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου

Ένα must have φόρεμα που θα δώσει σχήμα στη σιλουέτα σου και πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου.

16 καλοκαιρινά φορέματα που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ Splash/Ideal Images

Πάντα αναζητάμε τις προσθήκες που θα ανανεώσουν με έναν κομψό τρόπο το στιλ μας και ιδιαίτερα τώρα, που ξεκινάμε τη νέα σεζόν. Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στην οργάνωση της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας αλλά και τις τάσεις της νέας σεζόν, όπως επίσης και τις νέες συλλογές των αγαπημένων fashion brands. Σήμερα, λοιπόν, θα σου μιλήσουμε για ένα φόρεμα από το νέο fashion drop της Zara, που ξεχώρισε ανάμεσα στα νέα κομμάτια της φθινοπωρινής συλλογής της και είναι βέβαιο πως αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Είναι η φθινοπωρινή προσθήκη που θα κάνει αίσθηση στο καθημερινό ντύσιμο.

Ένα must have φόρεμα που θα δώσει σχήμα στη σιλουέτα σου και πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου

Γιατί ξεχωρίσαμε το συγκεκριμένο φόρεμα θα αναρωτιέσαι. Πρόκειται για ένα μίντι φόρεμα με ιδιαίτερα κολακευτική γραμμή. Τονίζει ομοιόμορφα τη σιλουέτα αναδεικνύοντας διακριτικά το μπούστο και τις καμπύλες, ενώ το μήκος του είναι κατάλληλο για κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από το ύψος και τον σωματότυπο της. Φέρει μεταλλικές λεπτομέρειες από τα κουμπιά, που του δίνουν τον edgy και σέξι χαρακτήρα ενός κορσέ και το διαφοροποιεί από το κλασικό LBD του γραφείου ή των casual εμφανίσεων. Ακόμα έχει κοντό μανίκι και έντονο γιακά αλλά και μία φαρδιά ζώνη στη μέση.

Το εν λόγω φόρεμα της Zara είναι η στιλιστική επένδυση που δεν θα μετανιώσεις ποτέ. Έχει διαχρονικό χαρακτήρα και δεν πρόκειται να φύγει από τις τάσεις της μόδας επιτρέποντας σου να το φοράς ξανά και ξανά δείχνοντας πιο επίκαιρη από ποτέ. Είναι αβίαστα κομψό και το πιο σημαντικό από όλα είναι άκρως κολακευτικό ακόμα και τις ημέρες που δεν νιώθεις η καλύτερη ''εκδοχή'' του εαυτού σου. Το μαύρο του χρώμα είναι δυναμικό, επιβλητικό και ευέλικτο με αποτέλεσμα να μπορείς να το φορέσεις το πρωί στο γραφείο αλλά και το βράδυ για ένα ποτό ή φαγητό. Μπορείς να ζητήσεις περισσότερα από ένα φόρεμα; Φυσικά και όχι. Θα το βρεις παρακάτω στης άκρως προσιτή τιμή των 39,95 ευρώ.

Το μαύρο σεμιζιέ φόρεμα της Zara που θα πρωταγωνιστήσει στις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου
Μίντι σεμιζιέ φόρεμα σε μαύρο χρώμα και γιακά, Zara

Αυτό το φόρεμα θα γίνει το δικό σου little black dress.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ