Follow us

Τα κομψά μποτάκια της Mango είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το φθινοπωρινό στιλ μας

Κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ και είναι τα παπούτσια πασπαρτού του φθινοπωρινού ντυσίματος.

Τα κομψά μποτάκια της Mango είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεαται το φθινοπωρινό στιλ μας Pixel Formula

Ο Σεπτέμβριος δίνει την ευκαιρία για μία νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα και μία πολυπόθητη ανανέωση και ειδικά όσον αφορά την γκαρνταρόμπα μας. Η αλήθεια είναι πως έχουμε χορτάσει όλα τα καλοκαιρινά ρούχα μας και περιμένουμε με ανυπομονησία την αλλαγή του καιρού για να φορέσουμε μεταβατικά κομμάτια και τη διαφορετική χρωματική παλέτα της εποχής. Ήρθε η ώρα του φθινοπωρινού στιλ και έχουμε ενθουσιαστεί με τις τάσεις της σεζόν, τις προτάσεις των fashionistas και τις νέες συλλογές των αγαπημένων fashion brands. Έχοντας αφιερώσεις αρκετό χρόνο σε όλα αυτά καταλήξαμε στο γεγονός πως φέτος θα εστιάσουμε αρκετά στα basics. Πρόκειται για τα ευκολοφόρετα κομμάτια με τη στιλιστική ευελιξία και τον διαχρονικό χαρακτήρα, που κάνουν αβίαστα πιο κομψό και γρήγορο το styling μας. Αν έχεις αρκετά basics, τότε μπορείς να ντυθείς κομψά για κάθε περίσταση αποφεύγοντας κάθε στιλιστικό ατόπημα. Στη Mango, λοιπόν, βρήκαμε ένα απαραίτητο basic της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα.

Loading...

Τα μαύρα μποτάκια της Mango είναι τα παπούτσια πασπαρτού του φθινοπωρινού ντυσίματος

''Μελετώντας'' το νέο φθινοπωρινό fashion drop της Mango ξεχωρίσαμε πολύ γρήγορα τα ευέλικτα μποτάκια, που χρειάζεται κάθε γυναίκα. Πρόκειται για τα παρακάτω ankle boots, που έχουν μαύρο χρώμα, δερμάτινη όψη και ένα άνετο μεσαίου ύψους φαρδύ τακούνι για σταθερό περπάτημα. Το σχέδιο του είναι συνώνυμο με την στιλιστική ευελιξία και την άνεση, καθώς μπορείς να το συνδυάσεις με κάθε φθινοπωρινό σύνολο σου, ακόμα και με φορέματα και φούστες, ενώ θα σου δώσει τους απαραίτητους πόντους ύψους χωρίς τη δυσφορία των ψηλοτάκουνων. Έχουν, επίσης, άκρως προσιτή τιμή κοστίζοντας λιγότερο από 30 ευρώ.

Τα κομψά μποτάκια της Mango είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το φθινοπωρινό στιλ μας
Μαύρα μποτάκια με μεσαίου ύψους τακούνι και φερμουάρ, Mango

Αξίζουν σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου, καθώς τα μαύρα μποτάκια είναι τα παπούτσια πασπαρτού της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας. Οι fashionistas τα εμπιστεύονται κάθε χρόνο για τις εμφανίσεις τους και πάντα δημιουργούν αξιοζήλευτα looks.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ