Follow us

Τα μαύρα blazers που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου

Πάρε παράδειγμα από το στιλ της Hailey Bieber και βρες στον απόλυτο shopping guide μας το ιδανικό μαύρο blazer για εσένα.

Τα μαύρα blazers που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου Splash/Ideal Images

Η στιλιστική έμπνευση ποτέ δεν μπορεί να είναι αρκετή για αυτό και πάντα θα αναζητάμε νέες προτάσεις στο styling για να ανανεώσουμε τις εμφανίσεις μας. Ανάμεσα στις fashionistas, που εμπιστευόμαστε περισσότερο για αυτό τον σκοπό, είναι η Hailey Bieber. Η ίδια έχει καταφέρει να γίνει ένα style icon της γενιάς της. Το στιλ της ισορροπεί με μαεστρία πάνω στις τάσεις και τα διαχρονικά κομμάτια συνδυάζοντας τα σε υπέροχα σύνολα που θέλουμε να αναδημιουργήσουμε άμεσα. Ειδικά τώρα, που βρισκόμαστε στην αρχή του φθινοπώρου, αναζητήσαμε στην γκαρνταρόμπα της έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας και ανάμεσα στο street style και τις επίσημες εμφανίσεις ξεχωρίσαμε ένα staple που εμπιστεύεται όσο κανένα άλλο, το μαύρο blazer.

Τα μαύρα blazers που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου

Τα μαύρα blazers που θα κάνουν update στις εμφανίσεις σου αυτή τη σεζόν

Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι με μεγάλη ευελιξία. Δίνει το παρών κάθε χρόνο σε οποιαδήποτε συλλογή, είτε αυτή προορίζεται για τη Fall/Winter είτε για τη Spring/Summer σεζόν. Σε κάθε περίπτωση βρίσκεται ανάμεσα στα κομμάτια και τα looks και αποτελεί, πλέον, ένα στιλιστικό κομμάτι ''πασπαρτού''. Το blazer μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο, στη βραδινή αλλά και την πρωινή έξοδο σου, πάνω από το athleisure look σου αλλά και σε κάποια επίσημη εκδήλωση.

Loading...

Το μαύρο blazer είναι το απαραίτητο πανωφόρι της σεζόν. Αποτελεί το κομμάτι που φοράς κάθε μέρα ανεξάρτητα από τον καιρό, τις τάσεις και την περίσταση. Είναι ευκολοφόρετο, κομψό και μπορείς να το εμπιστεύεσαι σε κάθε σου outfit. Παίρνοντας το παράδειγμα της Hailey Bieber αλλά και των πιο stylish fashionistas παρακάτω δημιουργήσαμε έναν shopping guide με τα απαραίτητα μαύρα blazers της σεζόν σε διαφορετικές υφές και σιλουέτες για να βρεις το ιδανικό για εσένα. Είτε θες ένα μαύρο δερμάτινο blazer είτε ένα διαχρονικό tweed θα το βρεις παρακάτω,

Loading...

Μαύρο blazer με statement κουμπιά, Mango

Μαύρο blazer, Massimo Dutti

Μαύρο blazer με δερμάτινη όψη, Zara

Μαύρο blazer, Marks & Spencer

Μαύρο blazer με tweed υφή, H&M

Μαύρο blazer με δερμάτινη όψη, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ