Follow us

Ένα είναι σίγουρο | Αν φορέσεις αυτά τα H&M μοκασίνια θα σε ρωτούν όλες από πού τα πήρες

Τα μοκασίνια με τη μεγάλη στιλιστική ευελιξία που θα φορέσεις από το γραφείο έως τις βραδινές εξόδους σου.

Ένα είναι σίγουρο | Αν φορέσεις αυτά τα H&M μοκασίνια θα σε ρωτούν όλες από πού τα πήρες PixelFormula

Με τα fashion brands να κυκλοφορούν το ένα μετά το άλλο τις νέες τους συλλογές για το φθινόπωρο, μπορεί να γίνει σχεδόν αδύνατο ο εντοπισμός εκείνων των fashion items που θα κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις σου. Για αυτό βέβαια και έχεις εμάς, που ως fashion editors μπορούμε με ευκολία να ξεχωρίσουμε τους στιλιστικούς θησαυρούς της σεζόν και των νέων collections. Ειδικά αυτή την περίοδο, που όλες επιθυμούμε μία στιλιστική ανανέωση, ένας shopping guide είναι απαραίτητος. Έτσι καθώς μελετάμε τα νέα fashion drops, για να ανακαλύψουμε ποιες τάσεις υιοθετούν τα brands, συναντήσαμε ένα σχέδιο παπουτσιού, που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στην φθινοπωρινή και χειμερινή γκαρνταρόμπα της. Ο λόγος για τα μοκασίνια με το μεσαίου ύψους τακούνι, που προσφέρει άνεση και πολύ στιλ στα καθημερινά looks. Εμείς βρήκαμε την ιδανική και πάνω από όλα την πιο προσιτή εκδοχή στη H&M.

Τα μοκασίνια - τάση που φορούν οι πιο stylish fashionistas

Τα μοκασίνια ήταν τα υποδήματα, που ταυτίστηκαν με το σχολικό στιλ, το φοιτητικό και τους βιβλιοθηκάριους. Η μόδα, όμως, τα τελευταία χρόνια τα έχει επανασυστήσει και μας προτρέπει να τα φορέσουμε και αυτή τη σεζόν. Θεωρούνται must have και δίνουν το παρών στις πιο κομψές εμφανίσεις. Οι fashionistas τα λατρεύουν και κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών δεν τα αποχωρίζονται. Την εκδοχή, ωστόσο, που πιστεύουμε πως μπορείς να φορέσεις περισσότερο είναι αυτή με το φαρδύ τακούνι, καθώς είναι κατάλληλη για το office style αλλά και τις επίσημες εξόδους.

Η Η&Μ σχεδίασε τα πιο stylish μοκασίνια με τακούνι στην πιο οικονομική τιμή των 39,99 €. Έχουν λούστρινη όψη, δίνοντας μία πινελιά πολυτέλειας στο look, έχουν σταθερό τακούνι και το μαύρο θα σου προσφέρει μεγάλη στιλιστική έμπνευση για να φορέσεις τη μεγάλη τάση του φθινοπώρου, που γίνεται staple κάθε εκλεπτυσμένης γκαρνταρόμπας.

Ένα είναι σίγουρο | Αν φορέσεις αυτά τα H&M μοκασίνια θα σε ρωτούν όλες από πού τα πήρες
Μοκασίνια με χοντρό τακούνι, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ