Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το πανωφόρι που οφείλεις να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου

Το ντένιμ τζάκετ ανήκει στον Σεπτέμβριο και η Αθηνά Οικονομάκου το επιβεβαιώνει.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν θέλει να αφήσει το καλοκαίρι και αυτό μπορείς να το καταλάβεις πολύ γρήγορα από τις αναρτήσεις της στα social media και πιο συγκεκριμένα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια λατρεύει τη Μύκονο και φροντίζει κάθε φορά που επισκέπτεται το νησί των ανέμων να απαθανατίζει κάθε τη βήμα. Ανάμεσα στα ''μυκονιάτικα'' posts της εμείς ξεχωρίσαμε το πανωφόρι που δεν θα αποχωρίζεσαι όλο τον Σεπτέμβριο.

Το ντένιμ τζάκετ ανήκει στον Σεπτέμβριο και η Αθηνά Οικονομάκου το επιβεβαιώνει

Όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε ένα εμπριμέ matching set με ένα υπέροχο φλοράλ print σε σμαραγδί χρώμα, που αποτελούνταν από μία μάξι αέρινη φούστα με ψηλόμεση εφαρμογή και ένα cropped top. Η ίδια για να παραμείνει άνετη με την απότομη εναλλαγή της θερμοκρασίας το βράδυ πρόσθεσε στην αρχή ένα λευκό πουκάμισο, που φοράει ξεκούμπωτο και έπειτα ένα ντένιμ πανωφόρι. Το τελευταίο είναι ένα κομμάτι κλειδί του μεταβατικού στιλ στη χώρα μας, όπου η ζέστη μας συνοδεύει μέχρι και τις πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου.

Αν δεν έχεις ένα ντένιμ πανωφόρι ήρθε η ώρα να αποκτήσεις, αφού θα γίνει το κομμάτι πασπαρτού, που θα ολοκληρώνει με έναν μοναδικό τρόπο τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου.