Follow us

Η Δούκισσα Νομικού δημιούργησε το τέλειο σύνολο για brunch

Η Δούκισσα Νομικού δημιούργησε ένα απολύτως stylish look για ένα brunch ή ακόμα και το office style.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Η χθεσινή Δευτέρα ήταν ημέρα πρεμιέρας για πολλές εκπομπές και παρουσιάστριες. Οι πρωταγωνίστριες της τηλεοπτικής σεζόν άφησαν πίσω τους τις παραλίες και τις διακοπές για να πιάσουν τα μικρόφωνα και τα τηλεοπτικά πλατό. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Δούκισσα Νομικού, που φέτος θα μας καλωσορίζει καθημερινά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή ''Το Πρωινό''. Η ίδια λίγο μετά την πρεμιέρα της βρέθηκε στο εστιατόριο Παπαδάκης μαζί με τους συνεργάτες της εκπομπής για ένα press γεύμα με αφορμή το νέο τους τηλεοπτικό βήμα. Η Δούκισσα Νομικού μαγνήτισε την προσοχή και τα βλέμματα πάνω της με τις στιλιστικές επιλογές της. Ο λόγος; Η ίδια δημιούργησε ένα απολύτως stylish look για ένα brunch ή ακόμα και το office style.

Loading...

Η Δούκισσα Νομικού έχει την ιδανική στιλιστική πρόταση για ένα γεύμα

Η Δούκισσα Νομικού έδωσε το παρών στο μεσημεριανό γεύμα με μία κομψή λευκή jupe culotte με wide leg πατζάκια και ψηλόμεση εφαρμογή, που αγκαλιάζει με κολακευτικό τρόπο τη σιλουέτα της. Το παντελόνι, που επέλεξε φέρει και μία φαρδιά ζώνη δίνοντας έμφαση στη μέση της. Η ίδια για να ολοκληρώσει το look της πρόσθεσε ένα ντένιμ αμάνικο τοπ με έντονο γιακά - ένα τοπ τάση της φετινής σεζόν. Η παρουσιάστρια φόρεσε λευκές μυτερές γόβες, οι οποίες έφεραν και μπαρέτα στον αστράγαλο -μία άνετη και απολύτως stylish πρόταση για να φορέσεις τα ψηλοτάκουνα χωρίς να νιώθεις αστάθεια και δυσφορία.

Η Δούκισσα Νομικού δημιούργησε το τέλειο σύνολο για brunch

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού μοιράζει στιλιστική έμπνευση για το καθημερινό ντύσιμό σου στο γραφείο. Είναι μία ανανεωμένη εκδοχή του office style, που θα σου χαρίσει πολλούς στιλιστικούς πόντους και θα σε ξεχωρίσει σίγουρα στην πιο καλοντυμένη. Βέβαια, το συγκεκριμένο look της παρουσιάστριας είναι ιδανικό και για ένα γεύμα και κυρίως για ένα brunch. Σε προτρέπουμε να αναδημιουργήσεις το look της, καθώς αποτελείται από κομμάτια που βρίσκονται σε διαφορετικές εκδοχές σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ