Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; 12 looks βασισμένα στο τζιν για να επιλέξεις

Από τις Παριζιάνες έως τις Ιταλίδες και τις Αμερικάνες, τα looks τους με πρωταγωνιστή το τζιν που θα σου δώσουν έμπνευση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Έχουμε πειστεί πως όσα και να σου αναφέρουμε καθημερινώς για την ύπαρξη άλλων παντελονιών, εσύ πάντα θα επιλέγεις ως επί των πλείστων το αγαπημένο σου τζιν. Δεν σε αδικούμε, και εμείς εδώ στο MissBloom τους δίνουμε την ψήφο εμπιστοσύνης μας αφού αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού ντυσίματος μας. Άνετο, διαχρονικό και απίστευτα ευέλικτο για να το φορέσεις κάθε στιγμή αλλά και με κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, το τζιν είναι ένα staple, βασικό και αναγκαίο κομμάτι του στιλ μας ανεξάρτητα από την εποχή και τις σεζόν.

Βέβαια, τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού το είχαμε κάνει στην άκρη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Τώρα, όμως, το μεταβατικό στιλ το ζητάει και εμείς το επαναφέρουμε δυναμικά. Για να μην επαναλάβουμε τους ίδιους, όμως συνδυασμούς, σήμερα βάλαμε ως στόχο να βρούμε τα πιο κομψά μεταβατικά σύνολα με πρωταγωνιστή τα τζιν για κάθε περίσταση. Και τα καταφέραμε, καθώς οι απανταχού fashionistas μοιράζονται την ίδια λατρεία με εμάς για τα ντένιμ παντελόνια.

Παρακάτω, λοιπόν, θα ανακαλύψεις 12 διαφορετικά σύνολα με τζιν για κάθε ώρα της ημέρας.

Τζιν | Δες τα πιο κοψά μεταβατικά looks των fashionistas, από το Παρίσι έως το L.A

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις ενδιαφέροντες, κομψούς και trendy συνδυασμούς, ώστε να αξιοποιήσεις ακόμα περισσότερο το τζιν σου.