Follow us

5 + 1 κολακευτικά φορέματα από τη Zara που τονίζουν τη μέση

Στη νέα συλλογή ξεχωρίσαμε τα πιο κολακευτικά σχέδια για τις εμφανίσεις σου από το πρωί έως το βράδυ.

5 κολακευτικά φορέματα από τη Zara που τονίζουν τη μέση Pixel Formula

Κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών η μόνη επιλογή για να επιβιώσουμε με στιλ στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού ήταν μέσω αέρινων φορεμάτων. Ευκολοφόρετα, δροσερά, άνετα και πάνω από όλα κομψά ήταν η go - to επιλογή μας, όπως και κάθε γυναίκας με εκλεπτυσμένο και απολύτως θηλυκό στιλ. Τα φορέματα είναι ένα staple σε κάθε γκαρνταρόμπα και δεν χάνουν την αξία τους ακόμα και όταν η θερμοκρασία πέφτει. Αυτή την περίοδο όπου οργανώνουμε τη μεταβατική συλλογή των ρούχων μας, έχουμε ήδη ξεχωρίσει εκείνα τα φορέματα που θα φορέσουμε τόσο τώρα όσο και όταν έρθουν οι κρύες ημέρες. Ωστόσο, ανάμεσα στις κρεμάστρες πάντα θα έχουμε χώρο και για νέα σχέδια. Για να είμαστε πιο ακριβείς στα φορέματα Zara βρήκαμε εκείνα τα σχέδια που αξίζουν σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Πώς με το κατάλληλο φόρεμα θα τονίσεις τη μέση και τη σιλουέτα σου

Στη νέα φθινοπωρινή συλλογή της Zara θα βρεις πραγματικά ό,τι χρειάζεσαι για να ανανεώσεις το μεταβατικό σου στιλ. Από τις on trend μίνι φούστες έως τα απαραίτητα fashion items για να υιοθετήσεις την αισθητική του bikercore, εκείνη που επιβάλλει σέξι και edgy ρούχα με το δερμάτινο να είναι must. Ωστόσο, εμείς ξεχωρίσαμε τα φορέματα της, καθώς όπως αναφέραμε είναι η πιο εύκολη επιλογή για το καθημερινό ντύσιμο.

Loading...

Παρακάτω, λοιπόν, δημιουργήσαμε τον απόλυτο shopping guide με εκείνα τα σχέδια που θα σε κολακέψουν όπως κανένα άλλο φόρεμα. Πρόκειται για τα κομμάτια που δίνουν έμφαση στη μέση, δίνοντας την όψης μίας ιδανικής hourglass σιλουέτα. Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα τους είναι το γεγονός, πως τα εν λόγω φορέματα επικεντρώνουν την προσοχή στο καλύτερο γυναικείο σημείο, απομακρύνοντας την από ό,τι νιώθεις πως θες να επισκιάσεις. Φορέματα σε μίντι και μίνι μήκος, με βολάν αλλά και δερματίνη, σε σκούρες αποχρώσεις αλλά και με μοτίβα σε πιο χαρούμενες, όπως επίσης και αριστοκρατικά nude θα βρεις παρακάτω.

Wrap φόρεμα, Zara

Μίνι φόρεμα με βολάν, Zara

Εμπριμέ μίντι φόρεμα, Zara

Μίνι σεμιζιέ φόρεμα, Zara

Faux Leather φόρεμα, Zara

Μακρύ φόρεμα ζακάρ, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ