Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το ιδανικό one shoulder φόρεμα για τις βραδινές εξόδους του φθινοπώρου

Η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα πολύ κομψό look για αυτή την εποχή.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram @elenimenegeki

Η επιστροφή στην πραγματικότητα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι γεγονός, αφού μεταξύ άλλων οι περισσότερες εκπομπές επέστρεψαν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις παρουσιάστριες να κάνουν πολύ ενδιαφέρουσες στιλιστικές επιλογές για την πρώτη εβδομάδα των εκπομπών. Ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες είναι σίγουρα και η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Mega επέλεξε για την ημέρα της πρεμιέρας μία ολόσωμη φόρμα σε baby blue απόχρωση και σατινέ υφή, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ωστόσο, από τα looks της εβδομάδας, ξεχωρίσαμε λίγο περισσότερο το mini one shoulder φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις που επέλεξε. Η Ελένη Μενεγάκη συνδύασε το φόρεμά της με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ κομψό και άκρως φθινοπωρινό σύνολο.

Σε περίπτωση που θέλεις να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με φορέματα που είναι ιδανικά για διάφορες περιστάσεις, αλλά κυρίως για τις βραδινές εξόδους την περίοδο του φθινοπώρου, ένα φόρεμα όπως αυτό της Ελένης Μενεγάκη είναι σίγουρα μία κομψή επιλογή. Τα φορέματα με έναν ώμο είναι πολύ κολακευτικά, ενώ το μήκος του φορέματος ταιριάζει σε γυναίκες διάφορων ηλικιών.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ