Follow us

Θέλεις να δημιουργείς άψογες εμφανίσεις; Αυτά είναι τα 9 μαύρα ρούχα που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου

Τα 8 μαύρα fashion items που οφείλει να έχει στη γκαρνταρόμπα της κάθε γυναίκα με εκλεπτυσμένο στιλ.

Μαύρα ρουχα Splash/Ideal Images

Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο κοντά φτάνουμε προς τον χειμώνα και αυτό σημαίνει πως τόσο προσαρμόζεται η γκαρνταρόμπα μας στις απαιτήσεις της σεζόν. Μία από αυτές είναι στη χρωματική παλέτα, η οποία από τις παστέλ και τις vibrant αποχρώσεις αλλάζει και επιβάλλει στις μυστηριώδεις σκούρες με την πιο διάσημη να είναι εκείνη του μαύρου. Ένα χρώμα άνετο, πάντα κομψό και αδιαμφισβήτητα ευέλικτο, το μαύρο δίνει το παρών σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα με πολλούς τρόπους και σε πολλά fashion items. Βέβαια, δεν υπάρχουν πραγματικοί περιορισμοί στις αποχρώσεις της εκάστοτε σεζόν, όμως, το μαύρο παίζει ξεχωριστό ρόλο στις χειμερινές εμφανίσεις. Για αυτό και σήμερα θα σου μιλήσουμε για τα τα κομμάτια που οφείλεις να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για να κάνεις θραύση αυτή τη σεζόν.

Black attire | Τα 5 μαύρα fashion items που οφείλει να έχει στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα της κάθε γυναίκα με εκλεπτυσμένο στιλ

Fashion Item No. 1 | Μαύρες μπότες και μποτάκια

Όταν μιλάμε για τα υποδήματα αυτή της σεζόν η πρώτη σκέψη ίσως να πηγαίνει στις μπότες, όμως, εξίσου απαραίτητα είναι και τα μαύρα μποτάκια. Είναι δύο παπούτσια που δεν θα σταματήσεις να φοράς τόσο τη χειμερινή περίοδο όσο και τη μεταβατική.

Fashion Item No. 2 | Μαύρο Τζιν

Εδώ τα λόγια είναι περιττά, ένα μαύρο τζιν αποτελεί μία πραγματική στιλιστική ανάγκη. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ και το look σου θα είναι πάντα επιβλητικό και κομψό. Μπορείς να το εμπιστεύεσαι σε κάθε περίσταση.

Fashion Item No. 3 | Μαύρη τσάντα

Όσον αφορά τα must have αξεσουάρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τις τσάντες, οφείλεις να έχεις σίγουρα μία μαύρη τσάντα ώμου. Ανάλογα με τις καθημερινές ανάγκες σου, μπορείς να επιλέξεις μία ευρύχωρη tote τσάντα ή μία που να έχει στιλιστική ευελιξία και μεσαίο μέγεθος τόσο για πρωινές όσο και βραδινές εξόδους.

Fashion Item No. 4 | Μάυρο Πουκάμισο

Το συγκεκριμένο fashion item έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το λευκό πουκάμισο. Με λίγα λόγια, κομψό, ευέλικτο, διαχρονικό και άνετο.

Fashion Item No. 5 | Ζιβάγκο

Το must have τοπ της σεζόν είναι το ζιβάγκο, μία μπλούζα συνονόματη του δυναμικού και διαχρονικού στιλ

Fashion Item No. 6 | LBD

Για το μαύρο μικρό φόρεμα έχουμε κάνει πολλές φορές λόγο, όμως, είναι σημαντικό να το αναφέρουμε ξανά. Επένδυσε σε ένα σχέδιο που μπορείς με τα κατάλληλα αξεσουάρ να φορέσεις σε day to night εμφανίσεις.

Fashion Item No. 7 | Το μακρύ παλτό

Ευκολοφόρετο, πάντα κομψό και ιδιαίτερα ευέλικτο θα ολοκληρώσει κάθε εμφάνιση σου με επιβλητικότητα και κομψότητα, ενώ προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία.

Fashion Item 8 | Κοστούμι

Ένα μαύρο κοστούμι μπορεί να φορεθεί σε μία άψογη επαγγαλματική εμφάνιση αλλά και σε μία glamorous βραδινή.

Fashion Item 9 | Κολάν

Είναι πολύ οι λόγοι που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα μαύρο κολά και θα τους βρεις εδώ. Κομψό, ευέλικτο και άνετο, είναι ένα κομμάτι που σίγουρα δεν θα χορτάσεις να φοράς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ