Follow us

7 υπέροχες ζακέτες για να έχεις όλη την ημέρα μαζί σου, από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο

Το staple της παριζιάνικης γκαρνταρόμπας που οφείλει να έχει κάθε κομψή γυναίκα στη δική της.

7 υπέροχες ζακέτες για να έχεις όλη την ημέρα μαζί σου, από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο Splash/Ideal Images

Το μυστικό για να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη, διαχρονική και κομψή γκαρνταρόμπα είναι να έχεις αρκετά basics. Τα βασικά κομμάτια, που εύκολα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και για ένα stylish σύνολο χωρίς στιλιστικά ατοπήματα. Αυτό είναι, άλλωστε, το μυστικό των Γαλλίδων, των γυναικών που φημίζονται για το ανεπιτήδευτο look και την αβίαστη κομψότητα. Η Carolline de Maigret, συγγραφέας του βιβλίου ''Πώς να είσαι Παριζιάνα'' είχε αναφέρει πως έχοντας βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα και ένα attitude σίγουρα θα μείνεις αξέχαστη. Ανάμεσα στα δικά τους κομμάτια - κλειδιά βρίσκονται και οι ζακέτες, ένα ευκολοφόρετο πανωφόρι που φαίνεται να μην αποχωρίζονται όλο το χρόνο.

Οι πλεκτές ζακέτες, ή αλλιώς cardigans, όπως θα τις συναντήσεις στα social media, τα τελευταία χρόνια έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο street style ολοκληρώνοντας μοναδικά τα μεταβατικά σύνολα των fashionistas κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου αλλά και τα ζεστά outfits τους τον χειμώνα ως βασικό κομμάτι του layering. Οι Παριζιάνες αλλά και γενικά οι style insiders επιλέγουν ιδιαίτερα σχέδια με prints, πολυτελείς λεπτομέρειες και δυναμικά χρώματα, που προσθέτουν πολλά σε ένα casual chic outfit.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι ζακέτες που θα αναβαθμίσουν την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, στην αρχή του Σεπτεμβρίου να μην δημιουργήσουμε τον απόλυτο shopping guide με τις πιο stylish ζακέτες. Τα νέα fashion drops των brands μάς έδωσαν την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις μας και οι ζακέτες κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή. Παρακάτω θα βρεις 7 διαφορετικά σχέδια ζακέτων, που θα σε διευκολύνουν στο καθημερινό ντύσιμο και θα μπορείς να τις έχεις μαζί σου από το πρωί έως το βράδυ -και να τις φορέσεις σαν μία πραγματική Παριζιάνα.

Πλεκτή ζακέτα, Marks& Spencer

Πλεκτή ζακέτα, H&M

Πλεκτή ζακέτα, Massimo Dutti

Πλεκτή ζακέτα, Ale the non usual casual

Πλεκτή ζακέτα, Zara

Πλεκτή ζακέτα, Bershka

Πλεκτή ζακέτα, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ