Follow us

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε το αγαπημένο τζιν των Γαλλίδων

Άνετο και κολακευτικό, το τζιν της Δούκισσας Νομικού θα γίνει ανάρπαστο.

Δούκισσα Νομικού άρωμα NDP

Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις ή αντιμετωπίζεις στιλιστικά προβλήματα, μπορείς πάντα να εμπιστεύεσαι τις fashionistas για να σου δώσουν ό,τι χρειάζεσαι αναφορικά με το στιλ και την γκαρνταρόμπα σου. Βέβαια, ανάμεσα στους αμέτρητους λογαριασμούς τους στα social media εμείς πάντα θα ξεχωρίζουμε τις Γαλλίδες, τις γυναίκες που μοιράζουν έμπνευση και συμβουλές με κάθε τους εμφάνιση. Οι ίδιες έχουν έναν προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό τους: Να αποφύγουν με κάθε κόστος τα στιλιστικά ατοπήματα και αυτό το καταφέρνουν βασιζόμενες σε staples. Αυτά τα βασικά κομμάτια χαρακτηρίζονται από ευελιξία και κομψότητα και έτσι δημιουργούν πάντα άψογα looks. Τη δική τους στιλιστική συνταγή φαίνεται πως ακολουθεί και η Δούκισσα Νομικού, καθώς φόρεσε το αγαπημένο τους τζιν.

Υιοθέτησε τη γαλλική φινέτσα | Άνετο και κολακευτικό, το τζιν της Δούκισσας Νομικού θα γίνει ανάρπαστο

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στο τηλεοπτικό πλατό και φέτος μας καλωσορίζει καθημερινά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα από τον ΑΝΤ1. Η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής και ακόμα περισσότερο το ενδυματολογικό κομμάτι. Η Δούκισσα Νομικού μαγνήτισε την προσοχή μας με μία από τις στιλιστικές της επιλογές, που θα βρίσκαμε πολύ εύκολα στη γκαρνταρόμπα μιας Γαλλίδας.

Σε πρόσφατη εμφάνιση της στην εκπομπή η ίδια δημιούργησε ένα casual chic look, που αποτελούνταν από ένα ριγέ πουκάμισο, που είχε φορέσει ως crop top, και ένα loose τζιν παντελόνι. Το συγκεκριμένο τζιν έχει την αγαπημένη γραμμή που φορούν συνέχεια οι Γαλλίδες. Είναι άνετο και κομψό δίνοντας το απαραίτητο σχήμα στη σιλουέτα. Οι Γαλλίδες δεν θέλουν να θυσιάζουν την άνεση τους στο βωμό της κομψότητας για αυτό και τα συγκεκριμένα τζιν δίνουν πάντα το παρών στα looks τους.

Loading...

Το τζιν της Δούκισσας Νομικούς ανήκει στο επίσης γαλλικό fashion brand Maje Paris και θα το βρεις παρακάτω.

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε το αγαπημένο τζιν των Γαλλίδων
Ψηλόμεσο τζιν με loose εφαρμογή, Maje Paris

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ