Follow us

Αυτή η μπεζ φούστα από τη Zara έχει γίνει ανάρπαστη

Η φούστα που λατρεύουν όλες οι fashionistas είναι διαθέσιμη στη Zara στην πιο προσιτή τιμή.

Αυτές είναι οι φούστες που θα κάνουν update στις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου Pixel Formula

Πριν αρκετούς μήνες σου είχαμε κάνει λόγο για ένα look της Miu Miu από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23, που είχε γίνει κάτι παραπάνω από απλά viral. Ο λόγος για το mini set με την κοντή φούστα και το cropped top, που το είδαμε σε διάφορες παραλλαγές στην πασαρέλα του ιταλικού οίκου. Η μίνι φούστα με τις πιέτες, που θαυμάσαμε κυρίως σε μπεζ απόχρωση, αποτίοντας φόρο τιμής στο school style, συνδυάστηκε με cropped πουλόβερ, πουκάμισο και φυσικά πόλο.

Το συγκεκριμένο look κόσμησε μέχρι και εξώφυλλα, ενώ φορέθηκε από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz. Ανάμεσα τους βρίσκεται η Nicole Kidman αλλά και η Hailey Bieber. Είχαμε γράψει τότε στο MissBloom.gr (διάβασε περισσότερα εδώ) πως το συγκεκριμένο μίνι σετ θα έδινε την έμπνευση και σε άλλα fashion brands για να δημιουργήσουν νέες ανανεωμένες εκδοχές της μίνι πλισέ φούστας. Έτσι φτάσαμε στο τώρα και στη συλλογή της Zara που φιλοξενεί ένα σχέδιο σε φούστα που θα γίνει sold out καθώς έχει ήδη γίνει ανάρπαστη.

Αυτή η μπεζ φούστα από τη Zara έχει γίνει ανάρπαστη
Loading...

Update like a style pro | Η φούστα της Zara που αξίζει μία θέση στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα

H Zara δημιουργεί τάσεις και πάντα προσφέρει τις πιο προσιτές τιμές σε κυριάρχα στιλ στα επίκαιρα trends για να αποκτήσεις τα απαραίτητα της κάθε σεζόν. Έτσι, δεν θα μπορούσε παρά να παρουσιάσει την προσιτή εκδοχή και στην τάση της hot μίνι φούστας. Όπως θα δεις παρακάτω, το σχέδιο που φιλοξενεί στη συλλογή της έχει κοντό μήκος και φέρει πιέτες δίνοντας κίνηση στην εμφάνιση αλλά και άνεση. Έχει ζώνη για να προσφέρει περισσότερη ευελιξία και σχήμα στη σιλουέτα. Η μπεζ απόχρωση της είναι η ιδανική για εσένα που χρειάζεσαι μία φούστα με ευελιξία για να τη φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Μίνι φούστα ζαρα
Μίνι φούστα με πιέτες και ζώνη στη μέση σε μπεζ απόχρωση, Zara

Η μίνι μπεζ φούστα της Zara έχει γίνει ήδη ανάρπαστη με πολλές fashionistas να την έχουν ήδη φορέσει με τα μεταβατικά τους looks. Εσύ θα την αποκτήσεις;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ