Follow us

Πέντε φθινοπωρινοί συνδυασμοί τόσο κομψοί που θα θέλεις να φωτογραφηθείς για το Instagram

Πέντε φθινοπωρινά looks για να ξέρεις πάντα τι να φορέσεις.

street style Splash News / Ideal Image

Μία από τις πιο χρήσιμες συμβουλές που αξίζει να γνωρίζει μία γυναίκα που αναζητά το στιλ της είναι να βρει την απαραίτητη έμπνευση. Εάν αγαπάς τα περιοδικά ή sites μόδας, θα γνωρίζεις πολύ καλά πως ένα απλό ξεφύλλισμα στο αγαπημένο σου περιοδικό είναι αρκετό για να γεμίσεις τον νου σου με εικόνες που θα επηρεάσουν το στιλ σου. Μία εξίσου καλή εναλλακτική επιλογή είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μπορείς να βρεις πληθώρα από λογαριασμούς που ανήκουν τόσο σε influencers όσο και σε γυναίκες που αγαπούν πολύ τη μόδα και μοιράζονται σε καθημερινή βάση τις στιλιστικές επιλογές τους.

Ο στόχος είναι να επιλέξεις τις fashionistas, το ντύσιμο των οποίων θαυμάζεις και να αποθηκεύσεις τα looks τους ώστε να τα αντιγράψεις. Επειδή όμως, η λέξη "αντιγραφή” μπορεί να μη σε βρίσκει σύμφωνη, μη ξεχνάς πως ακόμα και τα πιο διάσημα style icons της ιστορίας είχαν αρχικά ως αφετηρία το ντύσιμο κάποιων άλλων γυναικών. Μόλις νιώσεις πως το ντύσιμο και το στιλ που έχεις επιλέξει είναι αυτό που όντως σου ταιριάζει, θα συνειδητοποιήσεις πως θα σκέφτεσαι από μόνη σου νέους συνδυασμούς, απόλυτα δικούς σου. Με αυτό τον τρόπο θα συνειδητοποιήσεις τι σου ταιριάζει και τι όχι, ενώ με το πέρασμα του χρόνου θα σκέφτεσαι νέους, δικούς σου συνδυασμούς.

Όταν έρθει αυτή η στιγμή, τα looks σου μπορούν να λειτουργήσουν ως έμπνευση για άλλες γυναίκες. Βασική προϋπόθεση όμως είναι να τα μοιραστείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικά τώρα που ξεκινά μία νέα εποχή και όλες οι γυναίκες θέλουμε να ανανεώσουμε το ντύσιμο και τη γκαρνταρόμπας μας, αξίζει να πειραματιστείς περισσότερο με διάφορους συνδυασμούς. Παρακάτω λοιπόν συγκεντρώσαμε πέντε combos που είναι ιδανικά για τη νέα σεζόν και θα είναι ιδανικό post για τα social media σου.

#1 Λευκό παντελόνι και πουκάμισο

Loading...

#2 Μαρινιέρα, τζιν παντελόνι και loafers

Loading...

#3 Ψηλόμεση παντελόνα και off shoulder top

Loading...

#4 Blazer και midi denim φούστα

Loading...

#5 Total beige

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ