Follow us

Το απαραίτητο πουκάμισο που έψαχνες τόσο καιρό το φόρεσε η Ελένη Τσολάκη και είναι Zara

Το πουκάμισο που χρειαζόσουν για το office style το βρήκαμε στη Zara.

Ελένη Τσολάκη | 3 looks της που αποτελούν την επιτομή του φθινοπωρινού στιλ και θα θες να τα φορέσεις NDP

Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε για δεύτερη χρονιά στο τηλεοπτικό πλατό της πρωινής εκπομπής ''Open Weekend'' και ήδη έχει δημιουργήσει ενδιαφέροντα σύνολα, που δύσκολα περνούν απαρατήρητα. Η παρουσιάστρια έχει ένα απολύτως θηλυκό στιλ που απαρτίζεται από έντονες αποχρώσεις, prints και κυρίως φορέματα και μίνι φούστες. Βέβαια, σήμερα θα κάνουμε λόγο για ένα κομμάτι που διαφέρει από όσα μας έχει συνηθίσει στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Πρόκειται για ένα κομμάτι που χρειάζεσαι σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σου και είμαστε ακόμα πιο σίγουρες πως έψαχνες για το ιδανικό εδώ και καιρό.

Loading...

Το staple του office look, που έψαχνες τόσο καιρό, το βρήκαμε στη Zara και το φόρεσε η Ελένη Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη σε πρόσφατη εμφάνισή της στη μικρή οθόνη φόρεσε μία μίνι φούστα σε κόκκινη απόχρωση, που συνδύασε με το must have πουκάμισο, το ριγέ. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρα πέδιλα. Η παρουσιάστρια δημιούργησε μία ενδιαφέρουσα αντίθεση με τις αποχρώσεις των fashion items, ενώ έδωσε και μία ανανεωμένη πρόταση στο office look.

Loading...

Βέβαια, εμείς ξεχωρίζουμε το ριγέ πουκάμισο από τη συλλογή της Zara, το οποίο θα βρεις παρακάτω. Το εν λόγω κομμάτι έχει μεγάλη ευελιξία για να φορεθεί όλο το χρόνο. Οι fashionistas το τιμούν τόσο τους ζεστούς μήνες όσο και τους κρύους, ενώ τους μεταβατικούς μήνες το βλέπουμε πολύ πιο συχνά στα καθημερινά casual chic outfits τους. Είναι ένα κλασικό κομμάτι με κομψότητα, που θα ολοκληρώσει κάθε office style σου αλλά και κάθε casual. Μπορείς να το φορέσεις με κοστούμια και φούστες, αλλά και με το τζιν και τα αθλητικά σου το Σαββατοκύριακο. Είναι ένα κομμάτι που σίγουρα χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου. Plus, του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία οι Γαλλίδες και αν έχει κερδίσει τη δική τους ψήφο εμπιστοσύνης σίγουρα αξίζει και τη δική σου.

Το απαραίτητο πουκάμισο που έψαχνες τόσο καιρό το φόρεσε η Ελένη Τσολάκη και είναι Zara
Ριγέ πουκάμισο σε 3 αποχρώσεις, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ