Follow us

Για αυτές τις Stradivarius μπότες τσακώνονται οι fashionistas | Το ανάρπαστο σχέδιο με τη χαμηλή τιμή

Οι platform μπότες της Stradiavrius που υιοθετούν την πιο hot τάσεις της σεζόν και κοστίζουν μόλις 49,99 €.

Για αυτές τις Stradivarius μπότες τσακώνονται οι fashionistas | Το ανάρπαστο σχέδιο με τη χαμηλή τιμή PixelFormula

Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες εβδομάδες του φθινοπώρου, ωστόσο, περιμένουμε πως και πως να πέσει η θερμοκρασία ώστε να ευχαριστηθούμε τα μεταβατικά ρούχα της σεζόν. Δερμάτινα τζάκετ, ζεστά αλλά και ελαφριά πανωφόρια, σκουρόχρωμα looks και φθινοπωρινά παπούτσια όλα τα αγαπημένα μας fashion items βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα και αναμένουν τη στιγμή που θα βγουν από εκείνη. Εμείς, κάθε φθινοπωρινή σεζόν ανυπομονούμε να φορέσουμε κυρίως τις μπότες μας, τα παπούτσια που φέρουν το ταμπελάκι της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας και έχουν συνδεθεί με το αδιαμφισβήτητο sexyness, τον δυναμισμό και το επιβλητικό στιλ. Οι μπότες φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά μεσουρανούν στις τάσεις και οι fashionistas ανά τον κόσμο έχουν ήδη φορέσει τα επικρατέστερα σχέδια με τις chunky μπότες να ξεχωρίζουν δικαιωματικά.

Loading...

Οι μπότες με την τρακτερωτή σόλα αλλά και την platform μας είχαν απασχολήσει και πέρσι. Το fashion brand Naked Wolf είχε σχεδιάσει την πιο trendy εκδοχή τους με αμέτρητες Influencers και celebrities, όπως η Hailey Bieber, η Rosalia και η Kourteney Kardashian, να μην τις αποχωρίζονται. Οι platform μπότες του brand έδωσαν το παρών στα looks των πιο ανανεωμένων fashionistas και φέτος έρχονται για να πάρουν την πρωτιά στα trends.

Loading...
Loading...

Οι πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 γέμισαν με διάφορες εκδοχές τους. Η τάση, άλλωστε, του Bikercore ήταν εμφανής στις συλλογές των πιο εμβληματικών οίκων και οι μαύρες platform μπότες με διάφορες λεπτομέρειες ολοκλήρωναν αριστουργηματικά τα σύνολα με την ''μηχανόβια'' αισθητική. Ενδεικτικά, Givenchy, Rick Owens, Balenciaga, Miu Miu, Ambush, Bottega Veneta, Versace και Stella McCartney σχεδίασαν τη δική τους εκδοχή στις chunky platform μπότες, που αγαπήσαμε τη δεκαετία του 80 και 90. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσεις τις ανάλογες μπότες των Spice Girls αλλά και του David Bowie.

Οι platform μπότες της Stradiavrius που υιοθετούν την πιο hot τάση της σεζόν

Όπως ήταν αναμενόμενο τα βήματα των μεγάλων ονομάτων στη βιομηχανία της μόδας ακολούθησαν και τα προσιτά brands με τη Stradivarius να σχεδιάζει τις πιο hot μπότες. Μαύρες platform μπότες με άνετο τακούνι, σταθερό πάτημα, δερμάτινη όψη, στιλιστική ευελιξία και biker αισθητική είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη σεζόν για να ανανεώσεις το στιλ σου σύμφωνα με τις τάσεις.

Για αυτές τις Stradivarius μπότες τσακώνονται οι fashionistas | Το ανάρπαστο σχέδιο με τη χαμηλή τιμή
Platform μπότες, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ