Follow us

Αυτές οι 5 φθινοπωρινές τάσεις είναι τόσο κομψές που τις υιοθετούν οι πιο stylish fashionistas

Οι φθινοπωρινές τάσεις που έχουν ήδη κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των fashionistas.

Αυτές οι 4 φθινοπωρινές τάσεις είναι τόσο κομψές που τις υιοθετούν οι πιο stylish fashionistas Pixel Formula

Από τα τέλη του Αυγούστου έως τώρα, τις αρχές του φθινοπώρου, κάνουμε μία εκτενή έρευνα πάνω στις τάσεις της νέας σεζόν. Ξεκινάμε από τις πασαρέλες των εμβληματικών οίκων και όσα αυτές μας έχουν προτείνει και συνεχίζουμε με τις συλλογές των προσιτών fashion brands και το street style των fashion insiders. Κάπως έτσι ξεχωρίζουν με γρήγορο ρυθμό εκείνες οι τάσεις που πραγματικά θα επικρατήσουν από άλλες, που θα φορεθούν και θα καταφέρουν να φτάσουν έως τα κόκκινα χαλιά αλλά και τις πιο exclusive γκαρνταρόμπες. Σήμερα, λοιπόν, μετά από πολλά άρθρα πάνω στην ανάλυση των τάσεων της σεζόν ξεχωρίσαμε εκείνες που ήδη από τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου έχουν προτιμηθεί περισσότερο. Οι πιο κομψές fashionistas φόρεσαν αυτές τις 5 τάσεις της σεζόν A/W '22-23 και αξίζουν σίγουρα μία θέση και στη δική σου φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

Οι φθινοπωρινές τάσεις που έχουν ήδη κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των fashionistas

Dopamine Dressing | Έντονες αποχρώσεις, ενδιαφέρουσες αντιθέσεις και vibrant looks, το ντύσιμο που αυξάνει την ντοπαμίνη είναι μία από τις αγαπημένες τάσες των fashionistas.

Loading...

Bikercore | Η αισθητική της μηχανόβιας γυναίκας είναι τάση και τα επιβλητικά δερμάτινα επιβάλλονται.

Loading...

Barbiecore | H άκρως θηλυκή φούξια αισθητική της Barbie είναι η τάση που κανείς δεν μπορεί να απαρνηθεί (δες περισσότερα εδώ).

Loading...

Off duty workwear | Τα κομμάτια του office style περνούν και στην καθημερινότητα μας εκτός γραφείου, ενώ με τους σωστούς συνδυασμούς γίνονται μέρος και του βραδινού ντυσίματος. Τα κολακευτικά παντελόνια και τα γιλέκα είναι κρίμα να περιορίζονται μόνο στις επαγγελματικές εμφανίσεις.

Loading...

90s Minimalism | Ασύγκριτος είναι ο μινιμαλισμός της δεκαετίας του '90 και για αυτό φοριέται τόσο και τη φετινή σεζόν.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ