Follow us

Πώς θα ντύνεσαι εύκολα και γρήγορα κάθε πρωί; Η Stradivarius προτείνει την πιο έξυπνη λύση

Πώς θα ντύνεσαι κομψά χωρίς να περνάς ώρες μπροστά στον καθρέφτη;

street style Piexl Formula

Εκτός από όλες τις τάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ που παρουσιάζουν οι οίκοι μόδας για την εκάστοτε σεζόν, αυτό που προκαλεί ενθουσιασμό σε κάθε fashion lover είναι η στιγμή που τα brands κυκλοφορούν τις νέες συλλογές τους. Μπορείς να περιηγηθείς τόσο στα καταστήματα όσο και στα e-shops και να επιλέξεις όλα τα items που θέλεις να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου. Σε περίπτωση που είσαι fan του διαδικτυακού shopping, θα σου προτείναμε να παρατηρήσεις προσεκτικά τις διάφορες κατηγορίες ρούχων αφού συχνά υπάρχουν εκπλήξεις.

Για παράδειγμα, κάνοντας μερικά clicks στο online shop της Stradivarius, ανακαλύψαμε πως υπάρχει η κατηγορία ρούχων που θα σε βοηθήσει να ντύνεσαι εύκολα και γρήγορα στην καθημερινότητα. Ο λόγος για την κατηγορία Matching Sets, όπου θα βρεις μεγάλη ποικιλία από co-ords/ twin sets/ two pieces που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου. Με τους όρους αυτούς αναφερόμαστε στον συνδυασμό δύο κομματιών που έχουν ίδιο ύφασμα, χρώμα και μοτίβο.

Τα co-ords έγιναν ιδιαίτερα αγαπητά από τις γυναίκες την περίοδο του lockdown με τα σετ φόρμας ή τα knitwear σύνολα που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα να βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές. Οι σχεδιαστές και τα brands υπάκουσαν σε αυτή την ανάγκη των γυναικών για γρήγορο ντύσιμο που δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling ή χρόνο μπροστά στον καθρέφτη και δημιούργησαν διαφορετικά co-ords.

Παντελόνια με μπλούζες φούτερ, παντελόνια με σακάκια ή ζακέτες, φούστες με μπλούζες ή σακάκια σε ίδιο χρώμα ή μοτίβο είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις εάν θέλεις να ντύνεσαι πιο γρήγορα στην καθημερινότητα σου. Αυτός ο συνδυασμός σε βοηθά να κάνεις οικονομία χρόνου, αφού αρκεί να συνδυάσεις το εν λόγω co-ord με ένα πουκάμισο/πουλόβερ/μπλούζα και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις την ημέρα σου.

Editor's Picks

Πουλόβερ Stradivarius

Πλεκτή φούστα Stradivarius

Σταυρώτο σακάκι Stradivarius

Παντελόνι Stradivarius

Κοντό σακάκι με λεπτή ρίγα Stradivarius

Παντελόνι cargo με ρίγα Stradivarius

Μακρύ σακάκι με κουμπιά Stradivarius

Φαρδύ παντελόνι Stradivarius

Πλεκτό πουλόβερ Stradivarius

Πλεκτό παντελόνι Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ