Follow us

Βρήκαμε την ιδανική τσάντα για το πανεπιστήμιο και κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ

Έχει την έγκριση των πιο κομψών Γαλλίδων και Σκανδιναβέζων και θα τη βρεις στη Zara.

Βρήκαμε την ιδανική τσάντα για το πανεπιστήμιο και κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ Splash/Ideal Images

Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις την ιδανική τσάντα για την καθημερινότητά σου, αφού οι στιλιστικές ανάγκες σου πληθαίνουν, όπως επίσης και οι απαιτήσεις σου. Χρειάζεσαι ένα σχέδιο που να είναι αρχικά κομψό, ώστε να προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου και πιο πολύ σε εκείνες που δεν έχεις προσπαθήσει αρκετά. Από την άλλη πρέπει να είναι πραγματικά ευέλικτη για να ταιριάζει με κάθε πιθανό συνδυασμό ρούχων και αισθητικών, που κρύβονται στην γκαρνταρόμπα σου. Βέβαια, θα πρέπει να είναι και ευρύχωρη για να χωρέσει όσα θα χρειάζεσαι σε καθημερινή βάση -ειδικά αν έχει τον παράγοντα του πανεπιστημίου στo πρόγραμμά σου. Πρέπει να χωράει το σπιράλ τετράδιο, την κασετίνα, το laptop, τους φορτιστές, το νεσεσέρ μακιγιάζ και άλλα πολλά μικροπράγματα. Είναι πολλές οι προϋποθέσεις που πρέπει να καλύπτει. Ευτυχώς εμείς βρήκαμε την ιδανική στη Zara και κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ.

Η ιδανική τσάντα για το πανεπιστήμιο είναι η shopper της Zara | Θα την κρατήσουν οι πιο κομψές Γαλλίδες και Σκανδιναβέζες

Πρόκειται για μία shopper τσάντα ώμου από δερματίνη, που κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, λευκό και καφέ. Είναι ένα μινιμαλιστικό σχέδιο που θα προσφέρει πραγματικά όσα έχεις ανάγκη από μία τσάντα. Είναι κομψή, ευέλικτη, ευρύχωρη και δεν θα την αποχωρίζεσαι φέτος. Μάλιστα, μπορείς να την κρατήσεις και στο γραφείο μόλις ξεκινήσεις πρακτική.

Βρήκαμε την ιδανική τσάντα για το πανεπιστήμιο και κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ
Τσάντα shopper σε καφέ απόχρωση, Zara

Η συγκεκριμένη shopper τσάντα της Zara αποπνέει μία μινιμαλιστική καθαρότητα, που λατρεύουν κυρίως οι Γαλλίδες και οι Σκανδιναβέζες. Είναι ένα stylish σχέδιο που δίνει το παρών σε διάφορες εκδοχές στις γκαρνταρόμπες τους. Άλλωστε, βασική επιδίωξη τους όσον αφορά το καθημερινό ντύσιμο είναι η κομψότητα χωρίς την φλυαρία, που βασίζεται σε διαχρονικά και κομψά basic κομμάτια. Η shopper τσάντα της Zara πληροί όλες τις προϋποθέσεις τους για αυτό και αξίζει σίγουρα μία θέση στη δική σου γκαρνταρόμπα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ