Follow us

Με ποιες τσάντες θα αντικαταστήσεις την ψάθινη τσάντα που κρατούσες τόσο καιρό;

Η φθινοπωρινή ανανέωση είναι γεγονός και αυτές οι τσάντες θα βάλουν στο πίσω μέρος της γκαρνταρόμπας σου την ψάθινη tote.

Οι τσάντες παραλίας που μπορείς να κρατήσεις και στην πόλη Splash/Ideal Images

Φέτος περισσότερη από κάθε άλλη χρονιά συναντούσαμε στο γραφείο αλλά και τον δρόμο αμέτρητες ψάθινες τσάντες. Οι raffia tottes φαίνεται πως έκλεψαν τις καρδιές των γυναικών φέτος το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να γίνει η go - to επιλογή τους για το καθημερινό ντύσιμο -και δεν τις αδικούμε. Για καιρό οι ψάθινες τσάντες ώμου είχαν περιορισμένη χρήση. Έδιναν το παρών στα beach looks και θεωρούνταν ακατάλληλες για οποιοδήποτε εμφάνιση μακριά από τη θάλασσα. Σε αυτό διαφωνούσαν ανέκαθεν οι Γαλλίδες, οι γυναίκες με το ανεπιτήδευτο στιλ. Εκείνες πάντα τις προτιμούσαν στο city style τους έχοντας αντικαταστήσει οποιαδήποτε άλλη κλασική δερμάτινη tote. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι Γαλλίδες που κρατούν ακόμα και τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας τις ψάθινες τσάντες τους αποδεικνύοντας πως είναι ευέλικτες και δεν έχουν να στερηθούν τίποτα από τα χειμερινά σχέδια. Εδώ, όμως, θα διαφωνήσουμε εμείς.

Loading...

Κάθε σεζόν έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και η μαγεία της πηγάζει από αυτές τις ιδιαιτερότητες της. Ξεχωρίζοντας τες μπορούμε να ανανεώνουμε το στιλ και την γκαρνταρόμπα μας, να πειραματιζόμαστε με το προσωπικό στιλ και κάθε σεζόν να εξελισσόμαστε. Για αυτό και εμείς σήμερα θα σου προτείνουμε τις φθινοπωρινές τσάντες που θα βάλουν στο πίσω μέρος της γκαρνταρόμπας σου τις ψάθινες tote.

Ποιες είναι αυτές;

Μία τσάντα ώμου με ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως κρόσσια.

Loading...

Μία τσάντα χειρός σε διαχρονικό σχήμα και δερμάτινη υφή.

Loading...

Μία tote τσάντα από καμβά.

Loading...

Μία crossbody τσάντα σε έντονη απόχρωση όπως το μπορντό.

Loading...

Μία oversized shopper τσάντα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ