Follow us

Η Chiara Ferragni βρήκε το ιδανικό κασμιρένιο ζιβάγκο για άψογες φθινοπωρινές εμφανίσεις

Το κασμιρένιο staple της Chiara Ferragni που δεν πρέπει να λείπει από καμία κομψή γκαρνταρόμπα.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Images

Η Chiara Ferragni είναι γνωστή για την αγάπη της για τη μόδα, η οποία την οδήγησε στη δημιουργία μίας αυτοκρατορίας με συλλογές fashion items που φέρουν το όνομα της και συνεργασίες με μεγάλους οίκους. Η Ιταλίδα fashionista αποτελεί το απόλυτο fashion icon τόσο στην χώρα της όσο στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι η πιο διάσημη fashion influencer και ό,τι φορέσει εκείνη γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης με τα κομμάτια του συνόλου της να γίνονται sold out. Έχει ένα ιδιαίτερο στιλ, με το οποίο πειραματίζεται συνεχώς σε ένα ατέλειωτο mix & match με κομμάτια που φαίνονται αταίριαστα αλλά τελικά δείχνουν να συνυπάρχουν αρμονικά στα outfits της. Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις στο Instagram, η ίδια έκανε τη διαφορά επιλέγοντας ένα διαχρονικό staple του φθινοπωρινού στιλ, που δεν πρέπει να λείπει από καμία κομψή γυναικεία γκαρνταρόμπα.

To ζιβάγκο που θα σε αγκαλιάσει σαν ελαφρύ πάπλωμα αυτή τη χειμερινή σεζόν

Στο MissBloom.gr πιστεύουμε στο motto ''των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν'' και το εφαρμόζουμε ακόμα και στο styling. Μπορεί η θερμοκρασία να μην έχει πέσει στο επιθυμητό δροσερό επίπεδο, ωστόσο, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να προετοιμαστούμε για τις πιο κρύες ημέρες του φθινοπώρου και φυσικά του χειμώνα. Έτσι, όταν είδαμε την Chiara Ferragni να φοράει το πιο stylish ζιβάγκο αμέσως τρέξαμε να το βρούμε. Μπορούμε, λοιπόν, με βεβαιότητα να σου πούμε πως δεν είναι είναι μόνο κομψό αλλά και απίστευτα άνετο και ελαφρύ.

Loading...

Πρόκειται για ένα ζιβάγκο από το διάσημο ιταλικό fashion brand Falconeri, που φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του. Η Chiara Ferragni επέλεξε από τη νέα του φθινοπωρινή συλλογή ένα must have κομμάτι, το ζιβάγκο από Ultralight κασμίρι. Η ίδια λάτρεψε τη βιολετί μωβ απόχρωση και το συνδύασε με έναν απολύτως stylish τρόπο. Η fashionista φόρεσε μία μαύρη μίνι φούστα, ένα μαύρο διαφανές καλσόν και κράτησε μία Hermès Birkin τσάντα με εφέ κροκό. Η διχρωμία είναι η ιδανική για αυτή τη σεζόν. Στον ιστότοπο της Falconeri θα βρεις το συγκεκριμένο ελαφρύ αλλά ζεστό ζιβάγκο σε πολλές αποχρώσεις, έτσι ώστε να ξεχωρίσεις εκείνη ή εκείνες που ταιριάζουν ιδανικά στα fashion items της γκαρνταρόμπας σου.

Η Chiara Ferragni βρήκε το ιδανικό κασμιρένιο ζιβάγκο για άψογες φθινοπωρινές εμφανίσεις
Ζιβάγκο από Ultralight Cashmere, Falconeri

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ