Follow us

Η Gigi Hadid δημιούργησε το πιο άνετο look για κάθε μέρα, που θα φοράς όλο το φθινόπωρο

Η Gigi Hadid συνδύασε τα τρία κομμάτια που δεν λείπουν από τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου.

gigi hadid Splash News / Ideal Image

Αυτή την περίοδο η προσοχή όλων των γυναικών που αγαπούν τη μόδα είναι στραμμένη στις τάσεις που παρουσίασαν οι οίκοι μόδας και έχουν ήδη ξεκινήσει να καταφτάνουν στα καταστήματα και τα e-shops. Εκτός από τα trends ωστόσο, που δίχως αμφιβολία είναι πολύ εντυπωσιακά, αναπόσπαστο κομμάτι της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας είναι κάποια διαχρονικά κομμάτια που πρόκειται να κάνουν το καθημερινό ντύσιμο πιο εύκολο. Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Gigi Hadid στους δρόμους της Νέας Υόρκης, να φορά τρία από τα items που κάθε σύγχρονη γυναίκα αξίζει να έχει στη γκαρνταρόμπα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Gigi Hadid δημιούργησε ένα κομψό και άνετο σύνολο, συνδυάζοντας ένα χακί cargo παντελόνι σε ίσια γραμμή με επίσης χακί πλεκτό πουλόβερ. Ολοκλήρωσε το casual look της με combat boots στην ίδια απόχρωση και μία τσάντα ώμου. Το τελικό αποτέλεσμα απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τα γυαλιά ηλίου και το layering από κολιέ. Από την εν λόγω εμφάνιση, ξεχωρίσαμε σίγουρα το cargo παντελόνι που πρωταγωνιστεί στη μόδα του φθινοπώρου. Τα cargo pants έκαναν την εμφάνισή τους στο ένδυμα ως στολές εργασίας και είχαν ως στόχο να προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα στο άτομο που τα φορά. Ακριβώς για αυτό τον λόγο είναι σε loose γραμμή και έχουν πλαϊνές μεγάλες τσέπες. Πλέον, είναι ένα από τα πιο άνετα και πρακτικά bottoms που μπορείς να φορέσεις με διάφορους συνδυασμούς.

Εξίσου απαραίτητα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα είναι τα πλεκτά πουλόβερ. Μπορείς να τα φορέσεις με παντελόνια όπως το τζιν ή τα cigarettes ή να δημιουργήσεις layering με άλλες μπλούζες ή πουκάμισα. Όσο το επιτρέπει η θερμοκρασία, τα πουλόβερ αναλαμβάνουν και τον ρόλο του πανωφοριού, είτε φορώντας το όπως η Gigi Hadid είτε ρίχνοντας τα στους ώμους. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό κομμάτι είναι τα combat μποτάκια, τα οποία συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους στον κόσμο της μόδας. Γιατί να αποκτήσεις ένα ζευγάρι; Ταιριάζει με τα πάντα και είναι άνετο για την καθημερινότητα.

Το casual look της Gigi Hadid

Η Gigi Hadid δημιούργησε το πιο άνετο look για κάθε μέρα, που θα φοράς όλο το φθινόπωρο

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ