Follow us

Τι θα φορέσεις σε μία βραδινή έξοδο αυτή τη μεταβατική εποχή

Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις άψογες εμφανίσεις στις βραδινές εξόδους σου.

Τι θα φορέσεις σε μία βραδινή έξοδο αυτή τη μεταβατική εποχή Pixel Formula

Το ημερολόγιο δείχνει ''Παρασκευή'' και εμείς μετράμε μέχρι και τα δευτερόλεπτα για τη στιγμή, που θα χαλαρώσουμε αφήνοντας πίσω μας τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Άλλωστε, το Σαββατοκύριακο είναι η τέλεια αφορμή για να απολαύσουμε λίγο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας άτομα και φυσικά με τον εαυτό μας. Είμαστε σίγουρες, πως από τα μέσα της εβδομάδας έχεις κανονίσει το πρόγραμμα σου: Το μαγαζί για το after work drink της Παρασκευής, το βραδινό γεύμα και ίσως τη θεατρική παράσταση του Σαββάτου και ο χορός μετά από αυτή. Για όλα αυτά θα χρειαστείς το κατάλληλο σύνολο και αυτή τη περίοδο η δημιουργία του φαίνεται σαν άθλος. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να είναι κάπως απρόβλεπτες με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε το ιδανικό look, που ανταποκρίνεται πλήρως στις στιλιστικές και καιρικές απαιτήσεις για τις βραδινές εξόδους αυτής της περιόδου.

Για αυτό και σήμερα αποφασίσαμε να εστιάσουμε πάνω στο βραδινό dress code της μεταβατικής εποχής. Για να είσαι επαρκώς προετοιμασμένη και πάνω από όλα stylish θα πρέπει να βασιστείς στις προτάσεις των παρακάτω fashionistas. Total black looks, glamorous πινελιές, επιβλητικά blazers, κομψές μπότες και δερμάτινα κομμάτια θα συνθέσουν άψογα looks για να εντυπωσιάσεις στις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τους στιλιστικούς συνδυασμούς που θα σε κρατήσουν άνετη και κομψή όλο το βράδυ. P.s: Τα κομμάτια κλειδιά είναι τα πανωφόρια και τα φθινοπωρινά υποδήματα.

Τα κατάλληλα βραδινά looks για τη μεταβατική περίοδο για να εντυπωσιάσεις για όλους τους σωστούς λόγους

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ