Follow us

5 στιλιστικά μαθήματα που διδάσκουν οι εμφανίσεις της Κλέλιας Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου παραδίδει μαθήματα στιλ με τις επιλογές της.

Klelia Andriolatou Instagram @klelia_andriolatou

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα από τα πρόσωπα που πρόκειται να απασχολήσουν ιδιαίτερα την επικαιρότητα τη νέα σεζόν. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο "Μαέστρο", η οποία πρόκειται να κάνει σύντομα πρεμιέρα στο Mega. Εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο, ωστόσο, η Κλέλια Ανδριολάτου έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει με το προσωπικό στιλ και την αισθητική της. Ένα scroll down στον λογαριασμό της στο Instagram είναι αρκετό για να παρατηρήσουμε πως έχει μία πολύ ξεχωριστή αντιμετώπιση προς τη μόδα, αγαπά τα χαρούμενα μοτίβα αλλά και τα neutrals, τα χρωματιστά μαντήλια και τους άνετους συνδυασμούς. Ξεχωρίσαμε, μάλιστα, πέντε στιλιστικές συμβουλές που αξίζει να υιοθετήσεις και εσύ στο στιλ σου.

#1 Η αξία του μαύρου φορέματος

Το little black dress μετρά σχεδόν εκατό χρόνια ζωής, στη διάρκεια των οποίων έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως το κομμάτι που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου στιλ, ηλικίας και σωματότυπου. Η Κλέλια μάς υπενθύμισε πως ένα μαύρο φόρεμα είναι η πιο θηλυκή και chic επιλογή για μία βραδινή έξοδο. Η ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο midi φόρεμα με V και σκίσιμο στο πόδι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρες slingback γόβες που έκαναν το αποτέλεσμα ακόμα πιο κομψό.

Loading...

#2 Το tip για άνετο στιλ στην καθημερινότητα

Η Κλέλια Ανδριολάτου φαίνεται πως παρακολουθεί τις τάσεις που προτείνει ο κόσμος της μόδας. Σε μία από τις εμφανίσεις της, δημιούργησε τον ιδανικό συνδυασμό για την καθημερινότητα. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός φόρεσε ένα μονοχρωματικό look σε λευκή απόχρωση, συνδυάζοντας μία ψηλόμεση παντελόνα σε loose γραμμή με ένα αέρινο κιμονό. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με sneakers.

Τα μονοχρωματικά co-ords είναι μία κομψή και πρακτική επιλογή για τις ημέρες που έχεις γεμάτο πρόγραμμα, αφού σε βοηθούν να ετοιμαστείς γρήγορα χωρίς να σκεφτείς ιδιαιτέρως το styling.

Loading...

#3 Μix & Match

Ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου είναι να πειραματιστείς με mix & match συνδυασμούς. Λαχούρια, καρό και florals πρόκειται να σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση. Σε περίπτωση, όμως, που θέλεις περισσότερη στιλιστική έμπνευση, αυτό το look της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι ιδανικό.

Loading...

#4 Το must-have κομμάτι

Τα maxi φορέματα σε εμπριμέ μοτίβα είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις ένα προσεγμένο σύνολο. Ειδικά για την περίοδο του φθινοπώρου, ο πιο cool τρόπος για να τα φορέσεις είναι όπως η Κλέλια Ανδριολάτου, δηλαδή με μαύρα ankle boots.

Loading...

#5 All about accessories

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό στιλιστικό μάθημα από την Κλέλια Ανδριολάτου είναι η αξία των αξεσουάρ. Ένα μαντήλι στα μαλλιά, ένα statement ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μία κομψή τσάντα, μία ζώνη που τονίζει τη μέση, ένας σκούφος ή ένα εντυπωσιακό κόσμημα μπορεί να αναβαθμίσει στη στιγμή ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, πάντα αξίζει να πειραματίζεσαι με διάφορα αξεσουάρ.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ