Follow us

Πρόκειται να ταξιδέψεις; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σού προτείνει το ιδανικό σύνολο με φόρμα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σού δείχνει πως να μην θυσιάσεις την κομψότητα σου στο βωμό της άνεσης.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP

Τα ταξίδια βρίσκονται στο πρόγραμμα μας όλο τον χρόνο και δεν τελειώνουν με το πέρασμα του καλοκαιριού. Άλλωστε, είναι πολλοί οι προορισμοί που αξίζει να επισκεφτείς την φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο. Βέβαια, μπορεί στο πρόγραμμα σου τα ταξίδια να έχουν και επαγγελματικό χαρακτήρα και έτσι με την αρχή του φθινοπώρου να έχεις αρκετές τέτοιες υποχρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση, είτε έχεις ένα ταξίδι αναψυχής είτε επαγγελματικό, χρειάζεσαι το κατάλληλο σύνολο, ένα άνετο αλλά κομψό outfit. Για καλή μας τύχη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόσφερε την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση με μία πρόσφατη εμφάνιση της στον αεροδρόμιο. Το look της είναι η ιδανική πρόταση για ένα ταξίδι με οποιοδήποτε μέσο και διάρκεια.

Οι φόρμες είναι τέλειες για το ταξίδι | Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που το αποδεικνύει

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ένα ιδιαίτερα χαοτικό επαγγελαμτικό πρόγραμμα αυτή τη σεζόν, το οποίο όπως φαίνεται έχει και ταξίδια. Η ίδια βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ώστε να ταξιδέψει έως το Μιλάνο και ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε το casual look της, το οποίο αξίζει να δεις και εσύ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με ένα σετ φορμών στην hot απόχρωση της σεζόν το ροζ. Η ίδια υιοθέτησε την Barbiecore αισθητική με παστέλ ροζ φόρμες. Το oversized φούτερ και η loose φόρμα αποτελούν το ιδανικό outfit για ένα ταξίδι, καθώς προσφέρουν άνεση χωρίς να κάνουν ''εκπτώσεις'' στο στιλ. Η ίδια φρόντισε να αναβαθμίσει το look της με μία edgy επώνυμη τσάντα, ενώ ολοκλήρωσε το outfit της με κλασικά λευκά sneakers.

Πρόκειται να ταξιδέψεις; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σού προτείνει το ιδανικό σύνολο με φόρμα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι η πρώτη celebrity που φοράει φόρμες για το αεροπορικό ταξίδι της. Τη στιλιστική συνταγή του casual chic look της την έχουν υιοθετήσει όλοι οι διάσημοι αλλά και οι πιο κομψές fashionistas. Το athleisure style άλλωστε είναι η τάση που έγινε κομμάτι κάθε κομψής γκαρνταρόμπας και πλέον επιβάλλεται σε τέτοιου είδους περιστάσεις. Μην διστάσεις, λοιπόν, να φορέσεις τις φόρμες σου στο επόμενο ταξίδι σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ