Follow us

Οι μάξι φούστες είναι πρωταγωνίστριες του street style | Τα σχέδια που επιλέγουν οι fashionistas

Οι μάξι φούστες θα φορεθούν πολύ φέτος και αυτά τα looks ''επισημοποιούν'' την τάση.

Οι μάξι φούστες είναι πρωταγωνίστριες του street style | Τα σχέδια που επιλέγουν οι fashionistas Splash/Ideal Images

Τα φορέματα σίγουρα κατέχουν εξέχουσα θέση στην γκαρνταρόμπα μας αφού είναι η ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Είναι ευκολοφόρετα, stylish, one-piece σύνολα και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα χωρίς να προσπαθήσουμε ιδιαίτερα. Όσο, όμως και αν τα προτιμάμε μερικές φορές φορές έχουμε ανάγκη και από κάτι διαφορετικό που θα μας ενθουσιάσει και θα διαφοροποιήσει τις καθημερινές και μη εμφανίσεις μας. Η επόμενη ιδανική επιλογή είναι οι φούστες, που φέτος απασχολούν πολλές θέσεις στις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23.

Μέχρι τώρα είχαμε αναφερθεί στο hot trend των μίνι φουστών. Το school girl look αποτελεί τάση και την έχουμε ήδη συναντήσει στο street style. Σε μπεζ εκδοχή με πιέτες, αλλά και κλασικές tennis φούστες, όπως επίσης και τύπου belt σχέδια, οι μίνι φούστες έχουν κατακλύσει τα social media και τους δρόμους των πρωτευουσών της μόδας. Εμείς, μάλιστα, βρήκαμε στη Zara την ιδανική μίνι φούστα για να υιοθετήσεις την τάση της σεζόν στην πιο προσιτή τιμή (βρες την εδώ). Σήμερα, ωστόσο, θα μιλήσουμε για μία άλλη εκδοχή των φουστών της σεζόν, που έχει ήδη φορεθεί πολύ και κερδίζει μέρα με τη μέρα μεγαλύτερη δημοτικότητα ανάμεσα στις fashion experts.

Οι μάξι φούστες θα φορεθούν πολύ φέτος | Τα looks που ''επισημοποιούν'' την τάση

Ο λόγος για τις μάξι φούστες. Είδαμε τη δερμάτινη εκδοχή αλλά και τη ντένιμ στο street style της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, που έλαβε πριν λίγες ημέρες χώρα. Οι fashionistas φωτογραφήθηκαν με τις πιο κομψές μάξι φούστες και ήταν αδύνατο να μην τις λατρέψουμε. Βέβαια, οι μάξι φούστες έδωσαν το παρών και σε όλα τα πρόσφατα κόκκινα χαλιά σε glamorous two pieces. Οι μάξι φούστες φαίνεται πως είναι το trend που θα φορεθεί όσο λίγα αυτή τη σεζόν και δεν μας κάνει εντύπωση. Είναι πιο ευέλικτες και κολακευτικές από τις σούπερ μίνι και έτσι μπορείς να τις αξιοποιήσεις περισσότερο.

Loading...
Loading...
Οι μάξι φούστες είναι πρωταγωνίστριες του street style | Τα σχέδια που επιλέγουν οι fashionistas
karlie kloss

Εσύ φέτος θα φορέσεις τις μάξι φούστες; Πες μας στα σχόλια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ