Follow us

Τα κολάν δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο | Η Τόνια Σωτηροπούλου δημιούργησε το πιο κομψό casual look που μπορείς να αντιγράψεις

Η Τόνια Σωτηροπούλου δημιούργησε τον συνδυασμό που είναι ιδανικός για τη μεταβατική περίοδο.

tonia sotiropoulou Instagram @toniasotiropoulou

Τα τελευταία χρόνια και ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που εμφανίστηκε η πανδημία και το lockdown στη ζωή μας, η athleisure μόδα είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται. Κομμάτια όπως τα αθλητικά κολάν, τα σετ, οι φόρμες, οι μπλούζες φούτερ και τα sneakers έχουν κερδίσει την προσοχή των γυναικών, οι οποίες έχουν συνειδητοποιήσει πόσο άνετα και πρακτικά είναι. Οι fashion influencers επίσης προτείνουν συνεχώς τρόπους για να φορέσουμε αυτά τα κομμάτια στην καθημερινότητα, δημιουργώντας κομψά casual chic σύνολα. Πρόσφατα μάλιστα, η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα combo που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις με κομμάτια που έχεις ήδη στη συλλογή σου.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός που ξεχωρίζει συχνά με τις στιλιστικές επιλογές της συνδύασε ένα λευκό crop top με κολάν σε έντονο πορτοκαλί χρώμα από τη νέα συλλογή της Calzedonia. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με λινό σακάκι, δερμάτινα loafers και τη Nylon bag του οίκου Prada.

Styling Tip 1

Τα κολάν είναι ένα από τα πιο χρήσιμα items για αυτή την περίοδο και κυρίως για τις ημέρες που δεν θέλεις να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν. Μπορείς να το αντιμετωπίσεις όπως όλα τα υπόλοιπα bottoms που έχεις στη συλλογή σου και να δημιουργήσεις casual chic σύνολα που συνδυάζουν άνεση και φινέτσα. Επίσης είναι μία πολύ καλή επιλογή για τις ημέρες που έχεις γεμάτο πρόγραμμα αλλά δεν θέλεις να χάσεις την προπόνησή σου.

Styling Tip 2

Μη διστάσεις να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με κολάν σε έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί της Τόνιας Σωτηροπούλου από την Calzedonia. Συνδύασε το με basic αποχρώσεις όπως το λευκό και το μαύρο, δημιουργώντας έτσι εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από αρμονία.

Styling Tip 3

Όσον αφορά στα παπούτσια, η πιο safe επιλογή είναι σίγουρα τα sneakers. Ωστόσο, ένα ζευγάρι loafers ή μπαλαρίνες είναι επίσης must για αυτή την περίοδο. Αργότερα, μπορείς να συνδυάσεις τα κολάν σου ακόμα και με μπότες.

Το casual look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Get the Look

Τα κολάν δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο | Η Τόνια Σωτηροπούλου δημιούργησε το πιο κομψό casual look που μπορείς να αντιγράψεις
Κολάν χωρίς Ραφές με Ριμπ Ύφανση Calzedonia

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ