Η Ναταλία Δραγούμη σου δείχνει πώς να φορέσεις το κοστούμι με crop top

Η ανανεωμένη εμφάνιση της Ναταλίας Δραγούμη μοιράζει έμπνευση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Ναταλία Δραγούμη είναι μία γυναίκα που δεν φοβάται να πάρει στιλιστικά ρίσκα και η τελευταία της εμφάνιση το αποδεικνύει. Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με ένα άκρως stylish look που αναβαθμίζει το κλασικό ντύσιμο του γραφείου και καταρρίπτει τις προκαταλήψεις για το γυναικείο στιλ μετά τα ''-άντα''.

Πώς θα φορέσεις το κοστούμι σου με crop top και αθλητικά | Η εμφάνιση της Ναταλίας Δραγούμη μοιράζει στιλιστική έμπνευση

Ο λόγος για την παρακάτω ανάρτηση της Ναταλίας Δραγούμη. Η ίδια υιοθετεί την hot τάση του stret style, που επιβάλλει τον συνδυασμό κλασικών κομματιών της γκαρνταρόμπας του γραφείου με πιο χαλαρά και casual κομμάτια. Η ηθοποιός φοράει ένα loose κοστούμι με wide leg παντελόνα και oversized blazer, τα οποία φέρουν μία ευέλικτη και κομψή nude απόχρωση. Η Ναταλία Δραγούμη έκανε update στο look της με κοστούμι συνδυάζοντας το με ένα λευκό crop top, που αναδείκνυε τη γυμνασμένη της κοιλιά. Platform sneakers ολοκλήρωσαν την εμφάνιση της.

Μπορείς να αναδημιουργήσεις το look της Ναταλίας Δραγούμη σε μία casual chic εμφάνιση σου αλλά και μία βραδινή έξοδο. Σημείωσε πως το crop top δεν έχει ηλικία και μπορείς να το φορέσεις σε κάθε στάδιο της ζωής σου, αρκεί να το επιλέξεις. Πολλές είναι οι celebrities, άλλωστε, που το φορούν δίχως δισταγμό και το κάνουν με στιλ (δες εδώ τις εμφανίσεις τους).