Follow us

Οι Ελληνίδες celebrities αποδεικνύουν πως το crop top δεν έχει ηλικία | Πώς θα το φορέσεις και μετά τα 30

Το crop top δεν έχει ηλικία και οι Ελληνίδες παρουσιάστριες και celebrities σε διαβεβαιώνουν.

Οι Ελληνίδες celebrities αποδεικνύουν πως μπορείς να φορέσεις το crop top και μετά τα 30 Instagram @elenimenegaki, @stam_tsimtsili και @athinao1konomakou

Τον τελευταίο καιρό συναντάμε όλο και περισσότερες Ελληνίδες celebrities, που δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο crop top φέτος το καλοκαίρι. Το εν λόγω τοπ δεν είναι κάποια νέα τάση της σεζόν, όμως, φέρει αρκετές προκαταλήψεις, με πολλές να το αποφεύγουν εντελώς. Θεωρούν πως είναι απαγορευτικό για τις γυναίκες άνω των 30, ενώ το έχουν καταδικάσει ως το casual top, το οποίο δεν είναι καθόλου κολακευτικό ούτε ευέλικτο για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις και τους ποικίλους γυναικείους σωματοτύπους. Η αλήθεια, ωστόσο, δεν είναι απλώς αρκετά μακριά από αυτές τις γνώμες, είναι η ακριβώς αντίθετη.

Το crop top είναι ένα μπλουζάκι με κοντό μήκος, που μπορεί κάθε γυναίκα να φορέσει ανεξάρτητα από την ηλικία και τον σωματότυπό της. Στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία: Με μακρύ μανίκι, με cut outs, άλλα με ριμπ ύφανση και αρκετά με άνετη loose γραμμή. Σίγουρα υπάρχουν stylish επιλογές ανάμεσα τους για να βρεις εκείνη που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες σου. Οι Ελληνίδες celebrities του έχουν δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης τους φέτος το καλοκαίρι και από τα πρόσφατα looks τους φαίνεται να μην το αποχωρίζονται. Φορούν τα αγαπημένα crop tops τους με υπέροχα twο pieces, με μίντι φούστες αλλά και αέρινες μάξι φούστες, με τα τζιν τους αλλά και τις παντελόνες τους. Οι επιλογές είναι αμέτρητες στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την ηλικία και το ντύσιμο: Τα crop tops δεν έχουν ηλικία και τα παρακάτω τα looks τους το αποδεικνύουν.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Τι πρέπει να κρατήσεις εσύ από τα looks τους

Αρχικά θα πρέπει να ξέρεις ότι μπορείς να φορέσεις ότι θέλεις, αρκεί να σε κάνει χαρούμενη. Εστιάζοντας στο crop top, για να νιώθεις άνετα και να έχεις ένα απολύτως κολακευτικό look μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα τους. Εμπιστεύσου ένα ψηλόμεσο παντελόνι, σορτς ή φούστα και ένα crop top με πιο αέρινη εφαρμογή και μανίκι ή ένα με λεπτές τιράντες και φινετσάτο σχέδιο. Έτσι θα παραμείνεις στο αμείωτο κομψή και άνετη, χωρίς να κάνεις κανένα στιλιστικό ατόπημα. Δώσε μία ευκαιρία φέτος στο crop top και εξέλιξε το καλοκαιρινό σου στιλ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ