Follow us

Γιατί πρέπει να αντιγράψεις το πρόσφατο look της Χριστιάνας Μπέτα

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου έχει το πιο cool φθινοπωρινό στιλ.

MissBloom TEAM
Νατάσα Θεοδωρίδου-Χριστιάνα Μπέτα NDP Photo Agency

Πριν λίγο καιρό η Χριστιάνα Μπέτα, η κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πρώτη της ατομική έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου με τίτλο ''Too much of Infinity''. Η νεαρή μπορεί να σπούδασε νομική, ωστόσο, τώρα ασχολείται με την τέχνη και από ό,τι φαίνεται και με τη μόδα. Η ίδια δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο φωτογραφίες από τα έργα της όσο και από τα αγαπημένα της σύνολα. Μάλιστα, η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας έχει μία προτίμηση στα vintage ρούχα της μαμάς της, όμως, αυτή τη φορά τράβηξε το ενδιαφέρον μας με το πιο cool φθινοπωρινό look που αξίζει σίγουρα να αναδημιουργήσεις.

Loading...

Το stylish fall σύνολο της Χριστιάνας Μπέτα με τις πιο hot τάσεις της σεζόν

Η Χριστιάνα Μπέτα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω ανάρτηση με το look που έχει τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Η ίδια φοράει αρχικά μία μίνι φούστα με πίετες σε μαύρη απόχρωση, που μεσουρανεί στα trend της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23. Η Χριστιάνα Μπέτα το συνδύασε με λευκό πουκάμισο, ένα staple κάθε κομψής γυναικείας γκαρνταρόμπας, πάνω από το οποίο φόρεσε το must have πουλόβερ της σεζόν, εκείνο με τη μαρινιέρα. Εδώ σου έχουμε μιλήσει για τη στιλιστική αξία του και έχουμε δημιουργήσει τον ιδανικό shopping guide με τα πιο κομψά πουλόβερ με τις διαχρονικές ρίγες. Η Χριστιάνα Μπέτα ολοκλήρωσε το look της με μαύρες knee high καουμπόικες μπότες και θα βρεις εδώ τις ιδανικές. Μία μικρή τσάντα ώμου σε μαύρο χρώμα ήταν το αξεσουάρ της επιλογής της.

Loading...

Το look της υιοθετεί τρεις διαφορετικές τάσεις, όπως επίσης και την preppy αισθητική. Με λίγα λόγια η εμφάνιση της Χριστιάνας Μπέτα είναι η ιδανική πρόταση για το πιο κομψό και ανανεωμένο φθινοπωρινό σύνολο και μπορείς να το αναδημιουργήσεις άφοβα. Ακολουθώντας το παράδειγμα της νεαρής κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου θα ξεχωρίσεις για όλους τους σωστούς λόγους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ