Follow us

Αυτά είναι τα sneakers της φθινοπωρινής σεζόν που φορούν όλες οι fashionistas

Τα sneakers που συναγωνίζονται τa Prada loafers, τα platfrom heels της Versace και του Valentino και κοστίζουν αρκετά φθινότερα.

sneakers

Όλα ξεκίνησαν για ακόμη μία φορά από το Tik Tok. Καθώς ''σκρολάραμε'' στην διάσημη πλατφόρμα συναντούσαμε το ίδιο fashion item σε διαφορετικά βίντεο και ακόμα πιο διαφορετικές εκδοχές. Μονόχρωμο, με διχρωμία αλλά και με περισσότερες λεπτομέρειες. Συνδυάστηκε με εντελώς διαφορετικές αισθητικές, στιλ και κομμάτια. Φορέθηκε σε ακόμα πιο διαφορετικές περιστάσεις, από ένα casual look, στο αθλητικό σύνολο αλλά και εκείνο της βραδινής εξόδου. Κάθε content creator ανέφερε πως ''οπωσδήποτε τα χρειαζόμαστε στην γκαρνταρόμπα μας, είναι το staple της σεζόν, ο στιλιστικός θησαυρός που πρέπει να αποκτήσουμε για να ανανεωθούμε'' και άλλα τέτοιες συμβουλές. Αφήσαμε κάτω το Tik Tok και περάσαμε στην επόμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Η ιστορία ήταν η ίδια. Οι πιο κομψές γυναίκες φορούσαν το ίδιο fashion item. Ο λόγος για το It ζευγάρι sneakers.

Αρχίσαμε να προβληματιζόμαστε και να το ψάχνουμε λίγο παραπάνω. Ήταν ή δεν ήταν το πιο δημοφιλές σχέδιο παπουτσιού; Το ένα ζευγάρι sneakers που θα μας απασχολήσει όλη τη σεζόν και όχι μοναχά ένα μήνα... Καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα sneakers είναι τα it παπούτσια της σεζόν που συναγωνίζονται τa Prada loafers αλλά και τα platfrom heels της Versace και του Valentino. Το ευχάριστο νέο είναι πως κοστίζουν αρκετά πιο φθηνά από αυτά και μπορείς να τα αποκτήσεις εύκολα.

Τα sneakers της σεζόν είναι τα Samba της Adidas και αυτά τα looks αποδεικνύουν τη στιλιστική τους αξία

Πρόκειται για τα Samba sneakers της Adidas, ένα κλασικό σχέδιο του brand που έχει γίνει viral. Για να ακριβολογούμε είναι παραπάνω από πολυπόθητο. Αμέτρητες είναι οι fashionistas στο εξωτερικό, που ψάχνουν μανιωδώς να τα βρουν καθώς γίνονται sold out μέσα σε λίγα λεπτά. Τα Samba πληρούν όλες τις στιλιστικές τους προϋποθέσεις και είναι τα sneakers που φορούν ακόμα και οι πιο δύσπιστες προς το athleisure look λάτρεις της μόδας.

Τα παρακάτω looks είναι σίγουρο πως θα σε πείσουν να τα αποκτήσεις και να τα φορέσεις non stop αυτή τη σεζόν.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Αυτά είναι τα sneakers της φθινοπωρινής σεζόν που φορούν όλες οι fashionistas
Βρες όλες τις εκδοχές του Samba στο site της Adidas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ