Follow us

Βρήκαμε στη Zara το ιδανικό πανωφόρι για αυτή τη μεταβατική εποχή

Είναι ''τόσο όσο'' ζεστό και συγχρόνως δροσερό, ενώ ταιριάζει με κάθε σου outfit.

Σου βρήκαμε τα φθινοπωρινά πανωφόρια που κυριαρχούν στις τάσεις σε άκρως προσιτές τιμές Pixel Formula

Μία ζέστη, μία κρύο. Πότε έχει ήλιο και πότε οι ουρανοί ανοίγουν. Πότε θέλουμε ένα αέρινο φόρεμα και πότε ένα πουλόβερ. Όλα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της υπέροχης εποχής του φθινοπώρου, ή αλλιώς της μεταβατικής εποχής. Όταν ο καιρός αλλάζει αλλά δεν παίρνει δυναμικά την απόφαση να πετάξει από πάνω τα πολύχρωμα ρούχα του καλοκαιριού και να ντυθεί με εκείνα του φθινοπώρου, τότε διανύουμε μία εποχή μετάβασης. Έτσι, τη μία ημέρα το σκηνικό θυμίζει καλοκαίρι και την άλλη χειμώνα. Μην ξεγελιέσαι όμως, είναι φθινόπωρο. Αυτή τη μεταβατική περίοδο είναι δύσκολο να δημιουργήσεις το ιδανικό σύνολο, που να ανταποκρίνεται πλήρως στον ακατάστατο καιρό και τις αλλαγές στη διάθεση του. Μπορείς, όμως, να είσαι πάντα προετοιμασμένη για μία απότομη πτώση της θερμοκρασίας (ενίοτε και πολύ βροχή) έχοντας επενδύσει στα must have κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας. Σήμερα, λοιπόν, θα σου μιλήσουμε για το ιδανικό πανωφόρι, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Loading...

Το Zara πανωφόρι για όλες τις ώρες που δεν θα σταματήσεις να φοράς όλο το φθινόπωρο

Καθώς αναλύαμε όλα τα νέα fashion brands της σεζόν ανακαλύψαμε ένα απολύτως κομψό κομμάτι με μεγάλη στιλιστική ευελιξία που αξίζει μία θέση σε κάθε εκλεπτυσμένη γκαρνταρόμπα. Πρόκειται για ένα πανωφόρι με διαχρονικό στιλ, που θα φορέσεις τόσο αυτή τη σεζόν όσο και τις επόμενες, ενώ είναι ιδανικό και για τη μεταβατική περίοδο της άνοιξης.

Ο λόγος για το παρακάτω Zara τζάκετ. Όπως θα δεις και στη φωτογραφία έχει μακρύ μήκος, μία military αισθητική, έντονο γιακά, μεταλλικές λεπτομέρειες και μία ζώνη που δένει στη μέση για να δώσει σχήμα σε κάθε σου φθινοπωρινό look. Η απόχρωση του είναι άκρως ευέλικτη και το σχέδιο του νικά τα τεστ του χρόνου και τις τάσεις. Είναι μία στιλιστική επένδυση που δεν θα μετανιώσεις. Μπορείς να το φορέσεις από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο, ενώ είναι το τζάκετ που θα φορέσεις και στις εκδρομές σου.

Βρήκαμε στη Zara το ιδανικό πανωφόρι για αυτή τη μεταβατική εποχή
Τζάκετ με ζώνη στη μέση, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ