Follow us

Το ζεστό αξεσουάρ που φορούν οι Παριζιάνες και έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου

Η πασμίνα είναι το αξεσουάρ που χρειάζεται κάθε γυναίκα στο μεταβατικό στιλ της.

Αυτό είναι το αγαπημένο τζιν των Παριζιάνων | Γιατί το χρειάζεσαι στις καλοκαιρινές εμφανίσεις Splash/Ideal Images

Λόγω των απότομων εναλλαγών στις καιρικές συνθήκες, αυτή η περίοδος κάνει το styling Μία αρκετά δύσκολη υπόθεση. Δεν μπορείς να επιλέξεις κάτι αρκετά αέρινο, καθώς δεν ταιριάζει στην αισθητική της εποχής και πέραν τούτου θα κρυώνεις. Από την άλλη, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τα πιο ζεστά κομμάτια. Πηγαίνουμε μία στα καλοκαιρινά κομμάτια και μία στα χειμερινά για να βρούμε τα κατάλληλα fashion items, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε το ιδανικό look, που θα ανταπεξέλθει στις απαιτητικές προκλήσεις του φθινοπωρινού στιλ. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειαζόμαστε βοήθεια και πιο συγκεκριμένα στιλιστική έμπνευση από εκείνες τις γυναίκες που παίζουν στα δάχτυλα το μεταβατικό στιλ. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν οι Παριζιάνες, οι οποίες φορούν ένα αξεσουάρ αυτή τη περίοδο, που θα σου φανεί παραπάνω από απλά χρήσιμο στο καθημερινό ντύσιμό σου.

Η πασμίνα είναι το αξεσουάρ που χρειάζεται κάθε γυναίκα στο μεταβατικό στιλ | Δες το παράδειγμα των Παριζιάνων

Οι Παριζιάνες είναι οι γυναίκες με την ανυπέρβλητη και αδιαμφισβήτητη κομψότητα, που μας εμπνέουν ξανά και ξανά. Το στιλ τους πάντα θα είναι ένα study case για εμάς, αφού κάθε σεζόν έχει κάτι καινούργιο και ενδιαφέρον να μας μάθει. Αυτή τη φορά θα κάνουμε λόγο για ένα κομψό αξεσουάρ, που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της τόσο για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις της όσο και τις χειμερινές και ίσως τις ανοιξιάτικες.

Καθώς κάναμε μία σύντομη περιήγηση στους ινσταγκραμικούς τους λογαριασμούς συνειδητοποιήσαμε, πως όλες είχαν στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα τους μία ζεστή πασμίνα. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ, που τύλιγαν περίτεχνα πάνω από το ελαφρύ look τους σαν ένα πανωφόρι. Η διαχρονικότητα, η κομψότητα και αριστοκρατία, που αποπνέει αυτό το αξεσουάρ, το κάνει απαραίτητο για αυτή την περίοδο. Μπορείς να το φορέσεις όπως εκείνες σαν ένα ελαφρύ πανωφόρι αλλά και ως συμπληρωματικό πάνω από το παλτό σου. Σε κάθε περίπτωση θα σου προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους. Η πασμίνα έχει κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των Παριζιάνων και σίγουρα θα κερδίσει και τη δική σου με το υπέροχο look της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ