Follow us

Η τσάντα της Mango που έχει κάνει πάταγο στο Tik Tok

Η Mango τσάντα που λατρεύουν οι fashionistas και κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ.

Η τσάντα της Mango που έχει κάνει πάταγο στο Tik Tok Pixelformula

Μέχρι τώρα θα έχεις καταλάβει πως στην πλατφόρμα του Tik Tok μπορούμε να βρούμε σχεδόν τα πάντα όσον αφορά τη βιομηχανία της μόδας. Για να είμαστε ειλικρινείς, πλέον οι τάσεις γεννιούνται στο Tik Tok. Ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων είναι αρκετό για να επηρεάσει δισεκατομμύρια ανθρώπους, να αναδείξει ένα fashion item σε must have και μία αισθητική στην απόλυτη τάση. Η επιδραστικότητα του Tik Tok είναι σίγουρα τρομαχτική, ωστόσο, πάντα μας προσφέρει έμπνευση και μας φανερώνει εκείνα τα κομμάτια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας, αφού πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις της σύγχρονης fashionista. Κάπως έτσι σκρολάροντας προς τα κάτω και περνώντας το ένα βίντεο μετά το άλλο ανακαλύψαμε την hot τσάντα της σεζόν στη Mango. Πρόκειται για ένα σχέδιο που έχει γίνει ανάρπαστο.

Το ξέρουμε πως είναι αρκετά δύσκολο να βρεις την ιδανική τσάντα για την καθημερινότητά σου, αφού οι στιλιστικές ανάγκες σου πληθαίνουν, όπως επίσης και οι απαιτήσεις σου. Χρειάζεσαι ένα σχέδιο που να είναι αρχικά κομψό, ώστε να προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου και πιο πολύ σε εκείνες που δεν έχεις προσπαθήσει αρκετά. Από την άλλη πρέπει να είναι πραγματικά ευέλικτη για να ταιριάζει με κάθε πιθανό συνδυασμό ρούχων και αισθητικών, που κρύβονται στην γκαρνταρόμπα σου. Βέβαια, θα πρέπει να είναι και ευρύχωρη για να χωρέσει όσα θα χρειάζεσαι σε καθημερινή βάση. Σε όλα αυτά ανταποκρίνεται το viral σχέδιο της Mango, που θα θες άμεσα να κάνεις δικό σου.

Η Mango τσάντα που λατρεύουν οι fashionistas και κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ

Ο λόγος για την παρακάτω τσάντα. Είναι μαύρη, έχει δερμάτινη όψη, έχει επίσης μία κομψή μεταλλική λεπτομέρεια και έξυπνη οργάνωση στο εσωτερικό της. Είναι μία διαχρονική τσάντα, που αποπνέει πολυτέλεια και αριστοκρατία και κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ. Μπορείς να την κρατήσεις σε πολλές περιστάσεις και να ολοκληρώσει μοναδικά τα look σου.

Η τσάντα της Mango που έχει κάνει πάταγο στο Tik Tok
Μαύρη τσάντα με δερμάτινη όψη, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ