Follow us

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το κοστούμι στην πιο chic απόχρωση του

Η Φαίη Σκορδά μάς υπενθυμίζει πως αυτή η απόχρωση είναι η πιο κομψή και στο κοστούμι,

MissBloom TEAM
Φαίη Σκορδά NDP

Η Φαίη Σκορδά μας καλημερίζει καθημερινά από το πλατό του ΣΚΑΙ και την πρωινή της εκπομπή με το μεγαλύτερο χαμόγελο. Η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει ανανεωμένη και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και αυτή την τηλεοπτική χρονιά. Η ίδια, ωστόσο, κέντρισε το ενδιαφέρον μας με μία πρόσφατη εμφάνιση της, η οποία διαφέρει από όσα μας έχει συνηθίσει και αξίζει σίγουρα τη δική σου προσοχή. H Φαίη Σκορδά έχει ένα άκρως θηλυκό στιλ με τα σύνολα της να απαρτίζονται από φορέματα και two pieces με φούστες, που αποπνέουν sexiness, ενώ οι αποχρώσεις, που επιλέγει να φορά, είναι πιο vibrant. Έτσι, όταν την είδαμε με ένα άκρως αντίθετο look αρχικά ενθουσιαστήκαμε και έπειτα εμπνευστήκαμε.

Το καφέ κοστούμι της Φαίης Σκορδά που αξίζει να φορέσεις και εσύ

Ο λόγος για το παρακάτω look, στο οποίο η Φαίη Σκορδά ποζάρει φορώντας ένα κοστούμι. Η παρουσιάστρια έδωσε μία ευκαιρία στο power dressing και το αυστηρό κοστούμι ήταν η επιλογή της. Το συγκεκριμένο look, ωστόσο, ξεχωρίζει και για την απόχρωση του. Το κοστούμι, που αποπνέει δυναμισμό και μπορεί να φορεθεί ακόμα και σε επίσημες εμφανίσεις πέρα από το γραφείο, είναι καφέ. Εδώ σου έχουμε μιλήσει για την στιλιστική αξία του συγκεκριμένου χρώματος, που λατρεύουν οι fashionistas. Έχει ταυτιστεί με την κομψότητα, την αριστοκρατία και δύσκολα μπορείς να κάνεις στιλιστικά ατοπήματα μαζί του. Είναι ένα από τα πιο διαχρονικά χρώματα και η πιο chic επιλογή στα κοστούμια.

Loading...

Η Φαίη Σκορδά το συνδύασε με μαύρο τοπ και μαύρες μπότες με μύτη, δημιουργώντας μία αρμονική διχρωμία. Μπορείς άφοβα να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Φαίης Σκορδά και να δημιουργήσεις ανάλογες αξιοζήλευτες εμφανίσεις με πρωταγωνιστή το καφέ κοστούμι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ