Follow us

Τι θα φορέσεις σε ένα lunch σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδα

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της διοργάνωσαν ένα press lunch μετά την πρεμιέρα και μοίρασαν στιλιστική έμπνευση.

Τι θα φορέσεις σε ένα lunch σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδα NDP

Πρεμιέρα έκανε χθες το πρωί η Φαίη Σκορδά από το νέο της τηλεοπτικό σπίτι στον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια μάς είπε την πρώτη καλημέρα της για τη σεζόν με το ''Πρωινό Μας'' και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Η είσοδός της στην πρωινή ζώνη της ψυχαγωγίας έγινε με δυναμισμό αφού σημείωσε μεγάλο ποσοστό τηλεθέασης. Η ίδια μαζί με τους συνεργάτες της μετά το τέλος της εκπομπής διοργάνωσαν ένα press lunch σε γνωστό μαγαζί της Κηφισιάς όπου υποδέχτηκαν με το ίδιο ζεστό χαμόγελο και ζωντάνια τους καλεσμένους τους. Η Φαίη Σκορδά μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη και την 'Ελενα Χριστοπούλου, που βρίσκονται στο πλάι της αυτή την τηλεοπτική σεζόν, πόζαραν μπροστά από τον φακό του NDP και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις σε ένα lunch μπορείς να πάρεις έμπνευση από τις παρουσίες τους.

Τα looks από το press lunch που αξίζει να δεις

Η Φαίη Σκορδά εμπιστεύθηκε ένα διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και εντυπωσίασε. Η παρουσιάστριας επέλεξε ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα με μίντι μήκος, το δικό της LBD. Το σχέδιο που κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης της έχει κοντό μανίκι και heartline λαιμόκοψη, που κολακεύει το μπούστο. Η γραμμή είναι στενή αγκαλιάζοντας τη σιλουέτα της. Η ίδια το συνδύασε με κλασικές μαύρες μυτερές γόβες.

Τι θα φορέσεις σε ένα lunch σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδα

Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη Γραμμέλη επέλεξε μία χρωματική αντίθεση στην εμφάνιση της. Ένα one shoulder φούξια τοπ και ένα στενό μαύρο παντελόνι ήταν η δική της επιλογή. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με nude πέδιλα.

Αφροδίτη Γραμμέλη

Η Έλενα Χριστοπούλου δημιούργησε ένα casual chic look με μία κοντομάνικη ριγέ μπλούζα, ένα μαύρο ψηλόμεσο tailored παντελόνι και τα αγαπημένα της μυτερά φλατ παπούτσια.

'Ελενα Χριστοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ