Follow us

Ετοιμάζεσαι για σαββατιάτικη έξοδο και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Πάρε ιδέες από την uber stylish Βίκυ Καγιά

Αντλήσαμε έμπνευση από 3 super cool outfits της παρουσιάστριας, ένα για κάθε περίσταση.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Έρχεται μια πρόσκληση για πάρτι/γενέθλια φίλου/έξοδο για φαγητό ή ποτό το Σάββατο βράδυ αλλά δεν ξέρεις τι να βάλεις. Συμβαίνει κάποιες φορές να βλέπουμε το βραδινό ντύσιμο σαν μια ... σπαζοκεφαλιά, να μπερδευόμαστε ανάμεσα στις τόσες επιλογές και ρούχα που έχουμε, ενώ άλλες φορές απλά δεν θέλουμε να ξοδέψουμε πολύ χρόνο στο τι θα βάλουμε για να βγούμε με τους φίλους μας.

Σε αυτό το σημείο έρχονται οι αγαπημένες μας celebrities για να μας δώσουν όλη την έμπνευση που χρειαζόμαστε τέτοιες στιγμές. Και ποια ιδανικότερη από τη Βίκυ Καγιά, το μοντέλο και fashion expert που το πάθος και η ζωή της είναι η μόδα; Δεν υπάρχει μία μέρα που να έχει κάνει κάποια άκομψη εμφάνιση ενώ πραγματικά, κάθε outfit της είναι άξιο θαυμασμού και μίμησης.

Πώς θα υιοθετήσεις την τάση Barbiecore σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά

Κάν᾽το όπως η Βίκυ Καγιά:

#1. Αν έχεις πρόσκληση για πάρτυ, δοκίμασε να συνδυάσεις παντελόνα με crop top

Σέξι αλλά και κομψό, είναι το τέλειο ντύσιμο για ένα ξέφρενο πάρτυ με τους φίλους σου. Αναδεικνύεις έξυπνα το σώμα σου χωρίς υπερβολές στο αποτέλεσμα και τηρώντας τις ισορροπίες, κάτι που είναι ξεκάθαρα approved από το μοντέλο. Το crop top μπορεί να είναι bra top ή κοντό μπλουζάκι/ζακετάκι, οτιδήποτε αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά σου ενώ η παντελόνα μπορεί να αντικατασταθεί άνετα και από ένα ψηλόμεσο τζιν ή φαρδύ παντελόνι.

#2. Αν η πρόσκληση είναι για φαγητό, φόρεσε ένα σατέν co-ord

Δεν υπάρχει τἰποτα πιο chic από ένα lingerie set σε φωτεινό χρώμα. Μπορεί να είναι φούστα-πουκάμισο, σορτς-μπλούζα, ολόσωμη φόρμα ακόμα και μίντι φόρεμα. Το σατέν είναι ένα ύφασμα που δείχνει ακριβό και αναβαθμίζει στο λεπτό την όποια εμφάνιση ενώ μπορείς να το ενσωματώσεις πολύ εύκολα στο στιλ σου.

#3. Αν θες να πας θέατρο, δοκίμασε ένα κοστούμι

Είναι η τελευταία λεξη της μόδας τις τελευταίες σεζόν και ειδικά αν είναι σε έντονο χρώμα, αποτελεί statement outfit από μόνο του, χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα. Αν μάλιστα το συνδυάσεις με sneakers, θα είσαι σίγουρα η πιο στιλάτη της παρέας. Επίλεξε το κοστούμι σου σε φλογερό κόκκινο, όπως η Βίκυ Καγιά, ή σε πιο "funky" αποχρώσεις όπως το πράσινο, το μωβ και το φούξια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ