Τα ankle boots παραμένουν στην περσινή σεζόν | Φέτος όλες οι fashionistas φορούν αυτά τα παπούτσια

Οι εμφανίσεις με τους πιο hot στιλιστικούς συνδυασμούς.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Για χρόνια κάθε φθινοπωρινή σεζόν την εμφάνιση τους έκαναν τα κοντά μποτάκια, τα διάσημα ankle boots που σταματούσαν λίγο μετά τον αστράγαλο. Μυτερά με στιλέτο τακούνι, platform, με τρακτερωτή σόλα και άλλες τόσες εκδοχές τους, τα μποτάκια κατά μία έννοια ήταν οι βασιλιάδες του μεταβατικού στιλ. Πάντα μπορούσες να τα εμπιστευτείς για μία κομψή εμφάνιση και πάντα θα σε έβγαζαν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Ήταν οι go to επιλογές. Φέτος, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά. Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου διεξάχθηκε ο fashion month, όπου brands και ιστορικοί οίκοι παρουσίασαν τις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '23. Το street style από τη Νέα Υόρκη και το Μιλάνο έως το Παρίσι ήταν πολύ πλούσιο. Ωστόσο, τα looks των fashionistas έκαναν ένα πράγμα κατανοητό: Τα μποτάκια παραγκωνίζονται και τη θέση τους παίρνουν οι knee high μπότες.

Οι συγκεκριμένες μπότες φτάνουν έως το γόνατο, κυκλοφορούν προφανώς σε αμέτρητες εκδοχές και έχουν το κατάλληλο ύψος για να έχεις τη μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία στους συνδυασμούς σου. Η εποχή των over the knee μποτών και των ankle boots έχει παρέλθει και τώρα αυτή η κομψή εκδοχή δεσπόζει στις εμφανίσεις των μουσών της μόδας και των fashion insiders. Στο street style του fashion month είδαμε πολλές εκδοχές: Edgy με μεταλλικές λεπτομέρειες, διαχρονικές ιππασίας, κλασικές μυτερές, 70s λευκές, καουμπόικες ακόμα και διακοσμημένες με αμέτρητους κρυστάλλους. Οι knee high μπότες αποτελούν την απόλυτη τάση της σεζόν.

Πώς θα φορέσεις τις knee high μπότες

Οι μπότες που φτάνουν έως το γόνατο έχουν μεγάλη ευελιξία στους στιλιστικούς συνδυασμούς, ενώ κολακεύουν κάθε ύψος και σωματότυπο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί μαζί τους, αντιθέτως είσαι ελεύθερη να πειραματιστείς. Παρ΄όλα αυτά, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά looks από το πρόσφατο street style, που θα σου προσφέρουν έμπνευση και ανανεωμένες προτάσεις για να φορέσεις τις συγκεκριμένες μπότες σαν πραγματική fashionista. Συνδυασμένες με φορέματα, παντελόνια, καμπαρντίνες, μίνι και μάξι φούστες, με τζιν αλλά και two piece, οι knee high μπότες είναι το παπούτσι της σεζόν και έτσι θα το φορέσεις και εσύ.