Follow us

Η Εριέττα Μανούρη με ένα άνετο Zara look για τις βραδινές εξόδους σου

Ακολούθησε το παράδειγμα της Εριέττας Μανούρη για να είσαι άνετη σε μία βραδινή έξοδο χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου.

Η Εριέττα Μανούρη με ένα άνετο Zara look για τις βραδινές εξόδους σου NDP

Η Εριέττα Μανούρη μπορεί να απασχολεί τον Τύπο και τη showbiz με το υποκριτικό ταλέντο της, ωστόσο, πρόσφατα απέδειξε πως έχει και στιλιστικό. Η ίδια εμφανίστηκε στην εκδήλωση για τα 8α Θεατρικά Βραβεία Κοινού All4fun, που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Ακροπόλ με ένα άνετο αλλά κομψό look που αξίζει σίγουρα να αναδημιουργήσεις.

Ακολούθησε το παράδειγμα της Εριέττας Μανούρη για να είσαι άνετη σε κάθε βραδινή έξοδο χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου

Η Εριέττα Μανούρη στη βραδινή εκδήλωση της απονομής των βραβείων φόρεσε ένα total black look, που έφερε την ισορροπία μεταξύ της άνεσης και του glamour. Η ηθοποιός εμπιστεύθηκε ένα crop top από τη νέα συλλογή της Zara, που είναι αμάνικο, έχει στρογγυλή λαιμόκοψη και φέρει στο τέλος του κρυστάλλους, οι οποίοι κρέμονται πάνω από το γυμνό σώμα. Η Εριέττα Μανούρη το συνδύασε με μία ψηλόμεση jupe culotte, ώστε να παραμείνει άνετη όλο το βράδυ, και τα hot παπούτσια της σεζόν τα platform heels. Μην ξεχνάς πως η φιάπα των συγκεκριμένων παπουτσιών μειώνει το ύψος στη καμπύλη του ποδιού και έτσι είναι αρκετά πιο άνετα από ότι ένα ψηλοτάκουνο με στιλέτο τακούνι. Plus είναι απολύτως σταθερά.

Η Εριέττα Μανούρη με ένα άνετο Zara look για τις βραδινές εξόδους σου

Το look της είναι η ιδανική πρόταση για εσένα που θες να δημιουργήσεις ένα glamorous βραδινό look χωρίς να θυσιάσεις την άνεση σου. Ένα two piece με statement τοπ και ένα κολακευτικό παντελόνι στην επιβλητική απόχρωση του μαύρου είναι η τέλεια επιλογή, ενώ τα platform heels θα ολοκληρώσουν μοναδικά το outfit σου.

Get the look

Tailored παντελόνι, Zara

Crop top με λεπτομέρεια, Zara

Platform heels με μπαρέτα, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ