Follow us

10 φθινοπωρινά looks που θα σε κάνουν να μοιάζεις με Pinterest girl

Τα φθινοπωρινά looks που αξίζει να αποθηκεύσεις στο Instagram.

street style Splash News / Ideal Image

Πριν αναδειχθεί το Instagram ως το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που μας προσφέρει άπλετη στιλιστική έμπνευση, κάθε fashionista είχε έναν λογαριασμό στο Pinterest. Η εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα προσφέρει μεγάλη ποικιλία από εικόνες για διάφορες θεματικές και κυρίως για τη μόδα. Στιλιστικοί συνδυασμοί για κάθε εποχή, περίσταση και ηλικία, styling tricks και hacks που θα εξελίξουν το ντύσιμό μας και φυσικά απεριόριστη έμπνευση. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε και ο όρος "Pinterest girl” που στο Instagram μετρά περισσότερα από 600 χιλιάδες αναρτήσεις και περιγράφει τη γυναίκα με ξεχωριστό στιλ.

Διαβάστε Επίσης

Το φθινόπωρο ως εποχή που ανανεώνουμε την εμφάνισή μας είναι η ιδανική περίοδος για να ανακαλύψεις τα νέα style icons που θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις για κάθε πιθανή περίσταση, ώστε να μοιάζει με Pinterest girl. Μέχρι στιγμής, οι fashion influencers έχουν ήδη καταλήξει στα αγαπημένα τους κομμάτια για την τρέχουσα σεζόν. Denim φούστες σε midi μήκος, ριγέ πουλόβερ, mini φούστες σε αποχρώσεις όπως το γκρι, τζιν παντελόνια σε ίσια γραμμή, σακάκια σε oversized γραμμή, tone to tone σύνολα σε γήινες αποχρώσεις, ψηλόμεσες παντελόνες που αναδεικνύουν τη σιλουέτα, κοστούμια σε loose γραμμές, καμπαρντίνες, αέρινα εμπριμέ φορέματα με knee length μπότες.

Αυτά είναι μερικά από τα items που κάθε ενημερωμένη fashionista έχει στη συλλογή της αυτή την περίοδο. Ωστόσο, εκτός από το shopping, τα παρακάτω looks που ξεχωρίσαμε από το Instagram θα σε βοηθήσουν να συνδυάσεις τα items της φθινοπωρινής συλλογής σου με τον πιο κομψό τρόπο.

Τα στιλιστικά combos που αξίζει να αντιγράψεις

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ