Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το πιο άνετο τζιν από τη Calzedonia

Ένα τζιν από ίνες που προσφέρουν τη μέγιστη ευελιξία και άνεση στην κίνηση όπως επίσης και στήριξη στο σώμα.

Τόνια Σωτηροπούλου NDP Photo Agency

Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό λογαριασμό της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι αρκετή για να καταλάβεις ένα πράγμα για το στιλ της: Λατρεύει την άνεση και δεν κάνει ''εκπτώσεις'' στην κομψότητά της. Συνδυάζει και τα δύο χαρακτηριστικά επενδύοντας σε κομμάτια που ανταποκρίνονται πλήρως στις στιλιστικές ανάγκες της και το τελευταίο της look το αποδεικνύει. Η ίδια για ένα χαλαρό περίπατο επέλεξε να φορέσει ίσως το πιο άνετο τζιν της αγοράς και σίγουρα αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου και συνάμα τους δικούς σου περιπάτους.

Το άνετο τζιν της Calzedonia που κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης της Τόνιας Σωτηροπούλου

Κάνουμε λόγο για το σύνολο της Τόνιας Σωτηροπούλου, που θα δεις στην παρακάτω ανάρτηση από το Instagram της. Η ίδια φοράει ένα ψηλόμεσο τζιν σε σκουρόχρωμη απόχρωση και στενή εφαρμογή τύπου skinny. Ωστόσο, το τζιν της δεν μοιάζει σε τίποτα άλλο με το skinny, καθώς το σχέδιο της Calzedonia έχει δημιουργηθεί από ίνες που προσφέρουν τη μέγιστη ευελιξία και άνεση στην κίνηση, όπως επίσης και στήριξη στο σώμα. Το συγκεκριμένο τζιν της Calzedonia ανήκει στη νέα συλλογή της.

Loading...

Η Τόνια Σωτηροπούλου, που αποτελεί και ambassador της Calzedonia και ταξίδεψε για το μοναδικό event του brand στο Παρίσι, συνδύασε το τζιν της με ένα απλό αλλά κομψό T-shirt. Η ίδια πρόσθεσε τα trendy loafers της και ένα κολιέ για να ολοκληρώσει το άνετο αλλά κομψό look της.

Βρες το απίστευτα άνετο τζιν της Τόνιας Σωτηροπούλου παρακάτω.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το πιο άνετο τζιν από τη Calzedonia
Τζιν High Waist Superskinny Super Flex Denim, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ