Follow us

Φέτος θα φορέσεις δερμάτινο παντελόνι | Τα πιο stylish σχέδια για άψογες εμφανίσεις

Ο shopping guide με τα πιο κομψά και ευέλικτα δερμάτινα παντελόνια.

Φέτος θα φορέσεις δερμάτινο παντελόνι | Τα πιο stylish σχέδια για άψογες εμφανίσεις Splash/Ideal Images

Αυτή την περίοδο όλες αναζητάμε λίγη στιλιστική έμπνευση για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τα κατάλληλα φθινοπωρινά σύνολα. Ο άστατος καιρός, που μία μας παρουσιάζει καλοκαιρινές μέρες και την άλλη χειμερινές, κάνει το καθημερινό styling μία δύσκολη υπόθεση. Για αυτό και χρειαζόμαστε την απαραίτητη στιλιστική βοήθεια από τις experts του μεταβατικού στιλ για να μας κατευθύνουν καταλλήλως. Το street style του fashion month μάς έδωσε αρκετές προτάσεις, αναδεικνύοντας τάσεις αλλά και προτείνοντας σύγχρονους συνδυασμούς με κομμάτια που έχουμε ήδη στην γκαρνταρόμπα μας -ή σκοπεύουμε να προσθέσουμε. Ανάμεσα στα πιο κομψά looks εμείς ξεχωρίσαμε τα δερμάτινα κομμάτια, που προτιμήθηκαν όσο λίγα τόσο στο street style των Εβδομάδων Μόδας όσο και στις εμφανίσεις των fashionistas στα social media.

Τα δερμάτινα παντελόνια είναι η τάση που θα φορέσουμε όλες και αυτά είναι τα πιο stylish σχέδια

Τα δερμάτινα κάνουν αισθητή την παρουσία τους ήδη από τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου και ας μην έχει αλλάξει εντελώς το σκηνικό του καιρού. Μπορεί η θερμοκρασία να μην έχει πέσει όσο θα θέλαμε, ωστόσο, τα δερμάτινα fashion items δίνουν το παρών στο street style μέσα από ενδιαφέροντες συνδυασμούς, που ανταποκρίνονται πλήρως στις στιλιστικές ανάγκες του μεταβατικού look. Τα δερμάτινα, άλλωστε, δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και θα λέγαμε πως ανήκουν δικαιωματικά στους μεταβατικούς και κρύους μήνες.

Οι fashionistas, ωστόσο, έχουν ξεχωρίσει κυρίως το δερμάτινο παντελόνι. Ξέρουμε πως η ιδέα και μόνο σε δυσκολεύει, ωστόσο, με το κατάλληλο δερμάτινο παντελόνι μπορείς να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις. Ένα τέτοιο κομμάτι σε ανοιχτή γραμμή και με mid ή ψηλόμεση εφαρμογή θα σου προσφέρει την άνεση, τη στήριξη και το στιλ, που επιθυμείς να έχεις πάντα. Με το σωστό styling μπορείς να το φορέσεις από το γραφείο έως το ποτό, από ένα casual look σε ένα fancy.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο stylish σχέδια δερμάτινων παντελονιών στην πιο κολακευτική γραμμή για να βρεις το ιδανικό για εσένα.

Παντελόνι με δερμάτινη όψη, Pull & Bear

Παντελόνι με δερμάτινη όψη, Mango

Δερμάτινο παντελόνι, H&M

Δερμάτινο παντελόνι, Massimo Dutti

Παντελόνι με δερμάτινη όψη, Zara

Παντελόνι με δερμάτινη όψη, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ