Follow us

Αναρωτιέσαι πώς θα φορέσεις ένα κοστούμι σε βραδινή έξοδο; Η Βάσω Λασκαράκη προτείνει τον πιο σύγχρονο τρόπο

Η Βάσω Λασκαράκη παραδίδει μαθήματα στιλ με την εμφάνισή της.

vasolaskaraki Instagram @vasolaskaraki

Λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα της σειράς "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" που υπογράφουν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, η οποία πρόκειται να γίνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Mega, οι συντελεστές της αλλά και άνθρωποι των Media βρέθηκαν στο θέατρο Μικρό Παλλάς για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο. Πρωταγωνίστριες της σειράς είναι η Νίκη Λάμη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Βάσω Λασκαράκη, οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές επιλογές τους.

Το look που ξεχωρίσαμε ωστόσο λίγο περισσότερο είναι εκείνο της Βάσως Λασκαράκη. Η ηθοποιός δημιούργησε ένα πολύ κομψό σύνολο με πρωταγωνιστή ένα κοστούμι. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα tailored double breasted κοστούμι σε έντονο κόκκινο χρώμα και το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με φτερά, μαύρη τσάντα ώμου και χρυσά κοσμήματα. Για την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα, το κοστούμι είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις για διάφορες περιστάσεις και κυρίως για τις βραδινές εξόδους σου.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στο styling, σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις το παράδειγμα των σχεδιαστών, οι οποίοι προτείνουν τα έντονα χρώματα όπως το φούξια, το γαλάζιο, το κόκκινο ως τα color trends της σεζόν και να εμπλουτίσεις της συλλογή σου τουλάχιστον με ένα κοστούμι σε κάποια από αυτές τις αποχρώσεις. Για μία βραδινή έξοδο, μπορείς είτε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Βάσως Λασκαράκη και να το συνδυάσεις με αξεσουάρ σε ουδέτερο τόνο όπως το μαύρο ή το nude. Εναλλακτικά και εάν θέλεις να πετύχεις ένα πιο πολύχρωμο και fun αποτέλεσμα, το color blocking είναι must. Συνδύασε δηλαδή το κοστούμι σου με παπούτσια και τσάντα σε ένα εξίσου έντονο χρώμα που θα δημιουργήσει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το look της Βάσως Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη
Βάσω Λασκαράκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ