Follow us

Πώς θα φορέσεις άψογα τα μίνι κομμάτια κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών

Οι στιλιστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να φορέσεις τα μίνι κομμάτια τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Πώς θα φορέσεις το μίνι το φθινόπωρο για άψογες εμφανίσεις Splash/Ideal Images

Μίνι φούστες, φορέματα, ολόσωμες φόρμες και σορτς διεκδικούν πάντα μία θέση στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες των κρύων μηνών μπορεί να κάνουν δύσκολο το styling τους. Για αυτό και παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 στιλιστικές συμβουλές για να φορέσεις τα μίνι με κομψότητα και άνεση χωρίς να στερηθείς τίποτα. Δες πως φορούν οι style exeprts τα μίνι και αφέσου ελεύθερη να πειραματιστείς με τις δικές σου εμφανίσεις.

Πώς θα φορέσεις σαν style pro τα μίνι φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Τα καλσόν είναι οι καλύτεροι φίλοι σου | Τα καλσόν δεν χάνουν την στιλιστική αξία τους στο πέρασμα του χρόνου για αυτό και φέτος θα τα φορέσουμε σε μία ποικιλία σχεδίων ειδικά με τα μίνι.

Loading...

Οι ψηλές κάλτσες είναι η τάση που θα φορέσουμε όλες | Δεν είναι λίγες οι fashionistas που επιλέγουν τις ψηλές πλεκτές αλλά και αθλητικές κάλτσες για να φορέσουν τα αγαπημένα τους μίνι. Πάρε παράδειγμα από την Bella Hadid, η οποία λατρεύει αυτό το combo. Μάλιστα οίκοι, όπως η Chanel, προτείνουν τις ψηλές πλεκτές κάλτσες με μίνι φούστες και φορέματα και εμείς ανυπομονούμε να τις δοκιμάσουμε.

Loading...

Τα μακριά παλτό - πανωφόρια - ζακέτες είναι η πολυτέλεια και η άνεση που χρειαζόμαστε | Αυτή η στιλιστική συμβουλή είναι ίσως η πιο βασική, τα μακριά πανωφόρια έχουν διπλή στιλιστική αξία: α) Είναι απολύτως ζεστά και άνετα β) θα ολοκληρώσουν με τον πιο κομψό τρόπο τις εμφανίσεις σου. Είναι δυναμικά και επιβλητικά και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις ενός φθινοπωρινού look με μίνι.

Loading...

Οι knee high μπότες έχουν το ιδανικό ύψος | Οι μπότες που φτάνουν έως το γόνατο έχουν το ιδανικό ύψος για τα μίνι. Θεωρούνται τα πιο κομψά υποδήματα και όχι αδίκως. Οι συγκεκριμένες μπότες πέρα από άνεση και ζεστασιά θα φέρουν την ισορροπία στα μήκη του συνόλου σου, οπότε σίγουρα επένδυσε στο ιδανικό ζευγάρι.

Loading...

Layering is key | Χρησιμοποίησε τη τεχνική του layering για να πετύχεις τη μέγιστη ζεστασιά και άνεση. Μπορείς να προσθέσεις μία μακριά πασμίνα, κορμάκια και να φορέσεις τόσο καλσόν όσο και ψηλές κάλτσες. Το layering, άλλωστε, είναι τεχνική που χρησιμοποιούν όλες οι ενημερωμένες fashionistas για να διατηρήσουν την άνεση τους κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών όσο και να πειραματιστούν περισσότερο με το στιλ, προσθέτοντας και αφαιρώντας κομμάτια από τις εμφανίσεις τους. Πάρε έμπνευση και εσύ για να φορέσεις σαν style pro τα μίνι αυτή τη σεζόν.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ