Follow us

Το μαύρο φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου που αξίζει μία θέση στην ντουλάπα σου

To ευέλικτο μαύρο φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου που θα φοράς ασταμάτητα φέτος -αλλά και του χρόνου.

καινουργιου @katken85

Δεν είναι τυχαίο που ο αείμνηστος Karl Lagerfeld έλεγε, πως καμία δεν μπορεί να είναι απροετοίμαστη ή υπερβολική φορώντας ένα μαύρο φόρεμα. Ο Κάιζερ της μόδας, όπως επίσης και οι πιο εμβληματικοί σχεδιαστές στη βιομηχανία της, επαινούσε με κάθε ευκαιρία το εν λόγω κομμάτι και όχι αδίκως. Αμέτρητες γυναίκες ανά τον κόσμο βασίζονται πάνω του για να δημιουργήσουν εμφανίσεις για κάθε περίσταση. Το μαύρο φόρεμα είναι ένα πραγματικά ασυναγώνιστο κομμάτι, σαν το λευκό πουκάμισο, που δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις της μόδας. Είναι ευκολοφόρετο, αποτελεί one - piece outfit, είναι επιβλητικό, κομψό και σαγηνευτικό. Ανάλογα τα αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφωθεί από ένα καθημερινό φόρεμα γραφείου σε ένα εντυπωσιακό για τις βραδινές εξόδους. Οι στιλιστικές του δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Το μαύρο φόρεμα δίνει το παρών στις εμφανίσεις των πιο διάσημων fashionistas αλλά και των celebrities, που εκτιμούν τη στιλιστική αξία του. Σήμερα θα κάνουμε λόγο για ένα συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο επέλεξε μία Ελληνίδα παρουσιάστρια να φορέσει και πιστεύουμε πως αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

To ευέλικτο μαύρο φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου που θα φοράς ασταμάτητα φέτος -αλλά και του χρόνου

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και το δικό της μικρό μαύρο φόρεμα, που επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνιση της στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής της. Πρόκειται για ένα μίνι μαύρο φόρεμα με μακρύ μανίκι και ίσια λαιμόκοψη. Έχει έντονους ώμους, μία λεπτομέρεια που δίνει δυναμισμό στο συγκεκριμένο little black dress κάνοντας το ακόμα πιο επιβλητικό. Η Κατερίνα Καινούργιου συνδύασε το φόρεμα της με platform μαύρα μποτάκια, ωστόσο, εσύ μπορείς να το φορέσεις με κάθε άλλο παπούτσι, ανάλογα το look που θέλεις να πετύχεις.

Το φόρεμα ανήκει στη νέα φθινοπωρινή συλλογή του ελληνικού fashion brand Mind Matter και μπορείς να το κάνεις δικό σου παρακάτω.

Το μαύρο φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου που αξίζει μία θέση στην ντουλάπα σου
Μίνι μαύρο φόρεμα με μακρύ μανίκι και ίσια λαιμόκοψη, Mind Matter

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ